"Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım" demişti! Songül Karlı tanınmayacak hale geldi!

Estetikli haliyle gündemden düşmeyen Songül Karlı, yayınladığı son pozuyla takipçilerini şaşırttı. Ünlü türkücüyü görenler tanımakta güçlük çekti. Karlı sutyen-kot pantolon kombiniyle de dikkatleri çekti.

"Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım" demişti! Songül Karlı tanınmayacak hale geldi! - Sayfa 1

Daha önce 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren ünlü sunucu ve şarkıcı Songül Karlı yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiriyor.

130
"Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım" demişti! Songül Karlı tanınmayacak hale geldi! - Sayfa 2

Songül Karlı, geçtiğimiz aylarda dudaklarını ve kollarını yaptırmak için ameliyat masasına yatmıştı. Görüntüsünü değiştirmek isteyen 49 yaşındaki şarkıcının geçirdiği operasyonun ardından son hali ise gündem olunca türkücü "Estetik bir ihtiyaç artık. Ekrana çıkıyoruz. Bir de keşke herkese yakışsa" demişti.

230
"Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım" demişti! Songül Karlı tanınmayacak hale geldi! - Sayfa 3

Songül Karlı fotoşoplu pozlarıyla dikkat çekti. Sutyen tarzı büstiyer ve kot pantolon kombiniyle adından söz ettiren türkücüye "Kendine ne yaptın böyle?" yorumları yağdı.

330
"Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım" demişti! Songül Karlı tanınmayacak hale geldi! - Sayfa 4

"KENDİ GÖĞÜSLERİM İYİYDİ"
Songül Karlı daha önce göğüs itirafıyla dikkat çekmişti. Karlı "Elbiselere giremiyordum. Ben çok küçük göğüs seven biri de değilim ama mecburum ekranda güzel durmak için. elbiselerde güzel durmak için mecburen yaptırdım. Ama şimdi pişmanım. Çünkü kendi göğüslerim doğal ve iyiydi" demişti.

430