Reklam PR
24 Ara 2010 12:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:54

GLOBAL TANITIM HALKLA İLİŞKİLER'İN ÇOĞUNLUK HİSSESİNİ HANGİ GRUP SATIN ALDI?

Ünlü iletişim firması Global Tanıtım Halkla İlişkiler çoğunluk hisselerini bugün itibariyle uluslararası bir iletişim şirketine sattı.İşte satışla ilgili olarak yapılan açıklama....

Türkiye pazarına hem ulusal hem de uluslararası şirketler bazında hizmet vermeye devam edecek olan şirketin adı Global Hill & Knowlton olarak değişiyor. Türk şirketler H&K’in sunduğu uluslararası ve yaygın iletişim ağı deneyiminden yararlanırken, H&K’in uluslararası müşterileri ulusal pazar hakkında, yerli uzmanlar tarafından sağlanacak olan bilgi ve deneyimlerden yararlanacaklar.
Global Tanıtım Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Ceyda Aydede, “Global olarak Hill & Knowlton gibi global bir oyuncu ile yolumuza devam edeceğimiz için büyük memnuniyet duyuyoruz. Türk ekonomisinin dinamizmini ve sağladığı fırsatları yakından bilen H&K ile birlikte, hem ulusal hem uluslararası müşterilerimize sunduğumuz hizmetleri daha da geliştirmek ve derinleştirerek mükemmel bir işbirliği yürüteceğiz. Oluşan sinerji ile müşterilerimize katma değeri  daha yüksek hizmet vereceğimize inanıyoruz”dedi.
45 ülkede 80 şubeyle hizmet veren Hill & Knowlton’ın Orta Doğu, Türkiye ve Afrika CEO’su Dave Robinson, “Türkiye hem biz hem de müşterilerimiz için giderek daha önemli stratejik bir pazar haline geliyor. Geçtiğimiz seneler içerisinde etkileyici derecede bir gelişim sergileyen bu ülkeye adımımızı atmak için doğru zaman. Global Tanıtım alanında çok saygın bir itibara sahip, H&K’in değerleri ve yaklaşımıyla çok uyumlu bir şirket. Biz bu ortaklığın müşterilerimize hem yakın zamanda hem de gelecekte çok önemli değerler katacağına eminiz” dedi.

Hill & Knowlton hakkında

Hill & Knowlton, Inc. uluslararası alanda lider yerli, uluslararası ve global müşterilere hizmet veren bir iletişim danışmanıdır. Şirketin merkezi New York’ta olup, 45 ülkede 80 şubeyle hizmet vermektedir. Ajans, dünyanın en yaygın iletişim grubu WPP’ye bağlıdır.

Global Tanıtım hakkında

Global Tanıtım, farklı sektörlerde edindiği tecrübelerini profesyonel bir halkla ilişkiler anlayışıyla birleştirmek isteyen Ceyda Aydede tarafından 1989 yılında kuruldu. Şirket kuruluşundan itibaren gerek ulusal gerekse uluslararası birçok şirketin halkla ilişkiler çalışmalarını üstlenerek hızla büyüdü. Global Tanıtım, 1992 yılında dünyanın en büyük halkla ilişkiler şirketi Fleishman Hillard'ın Türkiye temsilciliğini aldı. Global Tanıtım’ın hizmet kalitesi ISO 9002 kalite belgesiyle Haziran 1999'da tescil edildi. Böylece, şirketimiz Türkiye'nin ilk ISO kalite belgeli halkla ilişkiler ajansı oldu. 2008’de Yunan iletişim şirketi CIVITAS S.A ile girdiği ortaklıkla uluslararası alanda büyüdü.
Global Tanıtım bugün Türkiye’de Exxon Mobil, Siemens, RIM (BlackBerry), Ernst & Young, Albaraka, easyJet, Çalık Holding, Yasar Holding, Zorlu Gayrimenkul, Groupama Sigorta, Pınar, Kaspersky, Digiturk, TEV, Colin’s, Art Craft gibi ulusal ve uluslararası birçok şirkete danışmanlık sağlıyor.

ETİKETLER
#global tanıtım