Gizem’den Yunus Emre’ye yakın temas! Karısına mesaj yağdı

Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran fenomen yarışma programına bu defa Gizem'in Yunus Emre'ye yakın teması damga vurdu. Bu anların sosyal medyada konuşulmasının ardından Yunus Emre'nin karısına mesaj yağdı. Yanıtı ise sosyal medyayı salladı...

Gizem’den Yunus Emre’ye yakın temas! Karısına mesaj yağdı - Sayfa 1

Tv8'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor All Star büyük bir heyecanla devam ediyor. Yarışmada yapılan değişiklikler ve yaşanan tartışmalar büyük yankı uyandırırken bu defa Gizem'in Yunus Emre'ye yakın teması tepki çekti.

16
Gizem’den Yunus Emre’ye yakın temas! Karısına mesaj yağdı - Sayfa 2

Yarışmada tartışmaya giren Yunus Emre'yi engellemeye çalışan kadın yarışmacılar ve özellikle Gizem'in teması sosyal medyada gündem oldu.

26
Gizem’den Yunus Emre’ye yakın temas! Karısına mesaj yağdı - Sayfa 3

Evli olan Yunus Emre'ye bu kadar samimi davranılmasına 'Ne çirkin görüntüler bunlar?', 'Gizem'in amacı ne?', 'Ne yapmaya çalışıyor' gibi yorumlar yapılırken diğer yandan Yunus Emre'nin karısının beğendiğini bir tweet ortalığı karıştırdı.

36
Gizem’den Yunus Emre’ye yakın temas! Karısına mesaj yağdı - Sayfa 4

Yunus Emre'nin eşi Beria Gözen'in 'Ben olsam gurur duyardım bu görüntüden Survivor'da harem kurdu Yunus Emre çok güzel demiş mi?' yorumunu beğendiği ortaya çıktı.

46