Magazin
10 Haz 2018 10:32 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:42

Gizem Karaca'nın başını yakan telefon konuşması! Uyuşturucuyu birbirlerinden parayla aldılar!

Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’in esrarı birbirlerinden parayla temin ettikleri için ‘uyuşturucu ticareti’ yapma suçunu işledikleri öne sürüldü.

Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’in de aralarında olduğu 34 sanıklı uyuşturucu davası geçtiğimiz günlerde karara çıkmıştı.

Mahkeme Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy, Yusuf Hasan Akgün, Hüseyin Orçun Benli ve menajer Ayşe Selin Borankay’a ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan 4 yıl 2 ay, Cenk Eren’i ise 6 yıl 3 ay hapse çarptırmıştı.

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi karardan günler sonra gerekçesini tamamladı. Mahkeme verdiği cezaya gerekçe olarak ünlülerin kendi aralarındaki konuşmaları delil olarak gösterildi.

‘Hallet 300 getirecem’

Kararda, Çağatay Ulusoy’un kendisi ve oyuncu Gizem Karaca için esrar aldırdığı anlatılırken, Ulusoy’un evinin banyosunda da esrar bulunduğu belirtildi.

Yine Karaca’nın bir telefonda, ‘Abi ilk defa  para vereceğim. Bari değsin. Senin de gönlün olsun. O kadar ağırladın bizi derdimi dinledin sen hallet 300 getirecem” şeklindeki konuşması uyuşturucu madde için para vereceğinin delili olarak sayıldı.

Menajer Selin Boronkay’ın, başka birinden aldığı uyuşturucuyu Ulusoy’a vererek ticaret yaptığının anlatıldığı kararda, şarkıcı Cenk Eren’in yanında çalıştırdığı Tolga Disanlı’yı kendisine uyuşturucu madde temin etmesi karşılığında, ona aldırdığı uyuşturucudan kullanması için verdiği belirtildi.