Giydiği elbise başına bela oldu! Şıklıktan tam puan aldı ama nafile...

Arnavut asıllı şarkıcı Dua Lipa, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Lipa, cesur ve iddialı tarzı ile hayranlarından büyük beğeni topluyor. Ünlü şarkıcının Altın Küre ödülleri'nde giydiği kıyafet sosyal medyada gündem oldu. Kıyafet o kadar dardı ki şarkıcı oturmakta zorlandı.

Giydiği elbise başına bela oldu! Şıklıktan tam puan aldı ama nafile... - Sayfa 1

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, hem güzelliği hem de sesiyle gündemden düşmüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Dua Lipa cesur ve birbirinden iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor.

113
Giydiği elbise başına bela oldu! Şıklıktan tam puan aldı ama nafile... - Sayfa 2

Dua Lipa geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ve ünlüler geçidine dönüşen Altın Küre'ye dikkat çekici bir görünümle katılan isimlerden birisiydi.

213
Giydiği elbise başına bela oldu! Şıklıktan tam puan aldı ama nafile... - Sayfa 3

Barbie filmi için yaptığı şarkıyla ödüle aday gösterilen Dua Lipa, törenden eli boş dönerken kıyafeti nedeniyle yaşadığı oturma problemiyle de gündem oldu.

313
Giydiği elbise başına bela oldu! Şıklıktan tam puan aldı ama nafile... - Sayfa 4

Dua Lipa gece boyunca elbisesi yüzünden kendine ayrılan yere oturmadı. Yaşadığı bu dolayı moralini bozmak yerine durumla eğlenen güzel yıldız elbisesinin darlığı ve rahatsızlığı yüzünden sandalyesine nasıl oturamadığını eğlenceli bir video çekerek sosyal medya hesabından paylaştı.

413