Magazin
22 Mar 2010 09:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:10

GİTTİKLERİ MEKANIN TUVALETİNDE SEVİŞEN ÜNLÜ ÇİFT KİM?

Magazin gündemini derinden sarsacak iddia: Çiçeği burnunda gelin ile eşi düğünden sonra davet verdikleri mekanın tuvaletinde sevişti!

Sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede (38) bir süredir birlikte olduğu Cem Büyükhanlı ile Maçka'daki dedesi Hüsrev Gerede'nin anıtı önünde kıyılan nikahla evlendi. Daha sokak nikahının izleri hafızalardan silinmemişken Posta gazetesi yazarı Ahmet Cumalı magazin gündemine bomba gibi düşecek bir iddiayı köşesine taşıdı.

İşte o çok ses getirecek yazı...

Dört çocuk annesi Bennu Gerede (38) ile 1.5 ay önce tanıştığı Cem Büyükhanlı (35) önceki gün Teşvikiye'deki Hüsrev Gerede Anıtı'nın önünde evlendi. Bennu Gerede Kurtuluş Savaşı Kahramanı Hüsrev Gerede'nin torunu. Çift nikahtan sonra Akatlar'daki 'Der Die Das' kulüpte 100 kişilik bir düğün daveti verdi. Geceye gelin ile damadın ateşli öpüşmeleri damgasını vurdu. İddia göre, Bennu Gerede ile eşi Büyükhanlı öpüşmenin ardından kulübün tuvaletine girip 15 dakika sevişti. Bennu Gerede, "Böyle bir şey olmadı. Davete gelen dedikoducu insanlar hakkımızda söyleti çıkarmış. Sadece öpüştük" diye konuştu