Spor
29 Nis 2022 22:37 Son Güncelleme: 30 Nis 2022 01:15

Giresunspor, Adana Demirspor'u devirdi! Süper Lig'den düşen 3. takım artık belli gibi

Süper Lig'in 35. haftasında Giresunspor, sahasında Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Karadeniz ekibi ligde kalmayı garantilerken Altay, Göztepe ve Yeni Malatyaspor'un ardından küme düşen 3. takım olmaya çok yakın.

Giresunspor ile Adana Demirspor, Süper Lig'in 35. haftasında Çotanak Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Karadeniz ekibi 2-0 kazandı ve ligde kalmayı garantiledi. İzmir ekibi Altay ise bu sonucun ardından küme düşen 3. takım oldu.

 GİRESUNSPOR LİGDE KALDI

Giresunspor'a galibiyeti getiren golleri 21. dakikada Umut Nayir ve 49. dakikada Serginho kaydetti. Bu sonucun ardından Karadeniz ekibi puanını 43 yaptı ve Süper Lig'e yeniden çıktığı sezonda kümede kalmayı garantiledi. Adana Demirspor ise 52 puanda kaldı.

 ALTAY MUCİZELERE KALDI

Giresunspor'un Adana Demirspor'u mağlup etmesiyle Süper Lig'de küme düşen 3. takım da neredeyse kesinlik kazandı. İzmir ekibi Altay'ın ligde kalması artık mucizelere bağlı. Altay - Rizespor - Gaziantep üçlü averaja kalırsa, Altay gelecek sezon da Süper Lig'de yoluna devam edecek.