Gigi Hadid'in bebeğinden ilk fotoğraf! Yanlışlıkla paylaştı, hemen sildi!

Şarkıcı sevgilisi Zayn Malik ile birlikteliğinden ilk bebeğini geçtiğimiz yıl eylül ayında dünyaya getiren model Gigi Hadid, 6 aydır yüzünü gizlediği kızının videosunu yanlışlıkla yayınladı.

Gigi Hadid'in bebeğinden ilk fotoğraf! Yanlışlıkla paylaştı, hemen sildi! - Sayfa 1

Ünlü model Gigi Hadid, kızı Khai'yi 19 Eylül'de ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki evinde dünyaya getirmişti.

Zayn Malik ile aşk yaşayan Hadid, 6 aydır yüzünü gizlediği Khai'nin videosunu yanlışlıkla yayınladı.

110
Gigi Hadid'in bebeğinden ilk fotoğraf! Yanlışlıkla paylaştı, hemen sildi! - Sayfa 2

YANLIŞLIKLA PAYLAŞTI

Kızının yüzünü sosyal medyada göstermemeyi tercih eden model, gönderisini saniyeler içinde silse de takipçilerinin ekran görüntüsü almasının önüne geçemedi.

Hadid'in bu hareketi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gigi Hadid'in bazı takipçileri, "Bu onların özeli ve onların kararı. Saygı duymalıyız" şeklinde yorumlar yaparken, bazıları ise Kha'nin fotoğrafını sosyal medyada paylaşmaya devam etti.


210
Gigi Hadid'in bebeğinden ilk fotoğraf! Yanlışlıkla paylaştı, hemen sildi! - Sayfa 3

"PLAN DEĞİŞTİ"

Kızının doğumunu anlatan manken, Manhattan'da bir hastanede doğum yaparsa annesi Yolanda Hadid ve kız kardeşi Bella Hadid'in orada olamayacağını fark ettiğinde planının değiştiğini ifade etmişti.

Sevgilisi ile birlikte "The Business of Being Born" adlı belgeseli izledikten sonra bunun bir çağrı olduğuna inanan Hadid, evde doğum yapmaya karar verdiğini dile getirmişti.


310
Gigi Hadid'in bebeğinden ilk fotoğraf! Yanlışlıkla paylaştı, hemen sildi! - Sayfa 4

"HAYATIMDAKİ EN ÇILGIN ACI"

Bebeğini yatak odasındaki bir şişme küvette dünyaya getiren Gigi Hadid, "Hayatımdaki en çılgın acı olacağını biliyordum ama ona teslim olmalıydım" ifadelerini kullanmıştı.

Doğal doğuma annesinin yardımıyla hazırlandığın söyleyen Hadid, ebenin kendisine, "Yapıyorsun. Sana kimse yardım edemez. Zaten epidural noktasını geçtin. Yani hastane yatağında da tam olarak aynı şekilde itiyor olacaktın" dediğini anlatmıştı.


410