Spor
16 Tem 2021 15:21 Son Güncelleme: 16 Tem 2021 15:33

Ghezzal teklifi kabul etti, transferi bitti! İşte yeni adresi...

Beşiktaş ve Galatasaray'ın adeta savaş verdiği Ghezzal transferi noktalandı. Leicester City ile her konuda anlaşma sağlayan Süper Lig devi Ghezzal'a imzayı attıracak.

Beşiktaş ve Galatasaray arasında yaşanan Ghezzal yarışı sona erdi. İki takımın da yaptıkları teklif ortaya çıkarken Leicester City, Süper Lig devi ile her konuda anlaşma sağladı. Ghezzal ile de yıllık 2.8 milyon euro üstünden el sıkışan Süper Lig devi bu transferi önümüzdeki günlerde resmen açıklayacak.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Beşiktaş'ın lig ve kupa şampiyonluğunda çok büyük bir payı bulunan Ghezzal'a sunduğu teklif ortaya çıktı. Cezayirli sağ kanat oyuncusuna bonuslar dışında senelik 2.2 milyon euro önerilmişti.

GHEZZAL REDDETTİ, TEKLİFİ ARTTIRDI!

Beşiktaş'ın sunduğu 2.2 milyon euroluk teklifi reddeden Ghezzal, siyah-beyazlı yönetimden 3 milyon euro istedi ve indirim talebini reddetti. Beşiktaşlı yöneticilerin canını sıkan bu konudan sonra transferden vazgeçildi.

GALATASARAY İLE ANLAŞTI

Beşiktaş ile anlaşamayan Ghezzal'ın Galatasaray ile görüştüğü öğrenildi. Fatih Terim'in özellikle istediği yıldız oyuncu ile her konuda anlaşma sağlandı. Beşiktaş'tan 3 milyon euro isteyen Ghezzal'ın Galatasaray'dan 2.8 milyon euro istemesi üzerinde sarı-kırmızılı ekiple anlaşma sağlandı. Sözleşme süresi 3+1 yıl olarak belirlendi.

4 MİLYON EURO BONSERVİS

Ghezzal ile her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray'ın, Cezayirli golcünün kulübü Leicester City ile de anlaştığı öğrenildi. Yıldız oyuncunun bonservisi için İngiliz kulübüne 4 milyon euro ödenecek.

BEŞİKTAŞ NEDEN VAZGEÇTİ?

Cezayirli yıldız oyuncunun 3 milyon euroluk maaş teklifi reddeden Beşiktaş'ın neden bu transferden vazgeçtiği ise ortaya çıktı. Takım içi maaş dengelerini bozmak istemedikleri öğrenilen Beşiktaşlı yöneticilerin bu sebeple masadan kalktığı öğrenildi.

G.SARAY ROSIER'DEN VAZGEÇTİ

Bu arada Galatasaray’ın Rosier’den kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek istemesi nedeniyle vazgeçtiği aktarıldı.Kartal, Valentin Rosier’i resmen renklerine bağlamak için artık geri sayıma geçti. Fransız sağ bekin kulübü Sporting Lizbon’la uzun süredir bonservis pazarlığı yapan siyah-beyazlılar teklifi son olarak 4.5 milyon euroya yükseltti.

4 YILLIK İMZA

Rosier, Beşiktaş ile Sporting Lizbon’un bonservis bedelinde anlaşma sağlamaları halinde hemen İstanbul’a gelerek, takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu başarılı performansla alkışları toplayan 24 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı kulüple 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Bonservis sorununun çözülmesi için kendi ücretinde indirim yapan Rosier yıllık 1 milyon 200 bin euro kazanacak.