Gündem
07 Haz 2013 12:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

GEZİ PARKI EYLEMİNİN ARKASINDA KİM VAR? BAHÇELİ'DEN MÜTHİŞ İDDİA!

MHP'de dün Merkez Yönetim Kurulu ve İl Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Taksim Gezi Parkı’nda başlayan ve tüm yurda yayılan protesto gösterilerinin arka planında PKK ve aşırı sol örgütler olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Taksim Gezi Parkı’nda başlayan ve tüm yurda yayılan protesto gösterilerinin arka planında PKK ve aşırı sol örgütler olduğunu kaydetti.;

MHP’de dün Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve İl Başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Bahçeli’nin Gezi Parkı eylemlerinde masum halkın taleplerinin de olduğunu vurgularken, “Orada masum halk da var. Ancak sözde çözüm sürecinde PKK’nın, İmralı’nın talebi olarak ortaya çıkan konferansları düzenleyenler ile Gezi Parkı eyleminin arkasındaki isimler örtüşüyor. Orada PKK intifadasının hazırlık çalışması yapılıyor” dediği kaydedildi.

PKK İLE BİRARAYA GELEMEYİZ

Bahçeli, PKK ile hiçbir şart altında bir araya gelmelerinin mümkün olmayacağını anlatırken, “Dört ağacın altında da bir araya gelmeyiz. Bu protestolarda gördüğümüz, tepki gösteren sanatçılar, sözde çözüm sürecinde niye seslerini çıkartmadılar” değerlendirmesinde bulundu. Milletin hükümetin baskıcı politikalarına karşı durmayı, MHP’nin Milli Değerleri Koru ve Yaşat mitingleriyle öğrendiğini vurgulayan Bahçeli, “Ancak biz bunu meydanlarda, demokratik hakkımızı kullanarak yaptık” dedi.

Bahçeli, MYK üyelerine ve il başkanlarına sosyal medya uyarısı da yaptı. Atılan mesajların sadece kendilerini değil, partiyi de bağladığını bildirirken, “Mesaj atarken, parti sorumluluğunu ihmal etmeyin” diye konuştu.