‘Getir’ şirketi, hangi ülkede ne kadar maaş veriyor?

Özellikle pandemiyle birlikte son yıllarda kullanımı giderek artan online alışverişin en büyük şirketlerinden biri olan Getir, adeta sektörde yeni bir iş kolu yarattı. Getir’den sonra bu uygulamaya benzer birçok alternatif ortaya çıksa da Getir hala bu pazarda en büyük paya sahip şirket. Dünyaya da açılan Getir, Avrupa ve ABD’de birçok şehirde hizmetlerini sürdürüyor. Peki Getir, hangi ülkede ne kadar maaş veriyor?

‘Getir’ şirketi, hangi ülkede ne kadar maaş veriyor? - Sayfa 1

Geçtiğimiz yıl yurt dışına açılarak Avrupa ve ABD’de birçok şehirde ve ülkemizin tüm şehirlerinde hizmet vermeye başlayan popüler teslimat şirketi Getir, başarılarının yanı sıra çalışma politikalarıyla da sık sık gündeme geliyor.

112
‘Getir’ şirketi, hangi ülkede ne kadar maaş veriyor? - Sayfa 2

Getir kuryelerinin aldıkları maaşlar, ülkemiz standartlarına bakıldığında görece yüksek olduğu için pek çok kişi için alternatif bir iş kolu olarak görülüyor. 

212
‘Getir’ şirketi, hangi ülkede ne kadar maaş veriyor? - Sayfa 3

Ancak bu maaşların alınabilmesi için de günlük 12-15 saatlik bir iş gücü gerekiyor. Geçtiğimiz aylarda bir Getir kuryesinin röportajından sonra şirketin çalışma şartları, gündemi uzun bir süre meşgul etmişti.

312
‘Getir’ şirketi, hangi ülkede ne kadar maaş veriyor? - Sayfa 4

ÜLKELERE GÖRE GETİR KURYELERİNİN MAAŞLARI

Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve ABD'de hizmet veren teslimat şirketi Getir, yine çalışma şartları ve maaşlarıyla gündeme geldi.

412