Kültür Sanat
19 Mar 2019 11:45 Son Güncelleme: 19 Mar 2019 11:48

Gerilimin efendisi Türkiye'ye geliyor!

Fransız gazeteci, yazar ve senarist Jean-Christophe Grange, Doğan Kitap’ın 20. Yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye’de okurlarıyla buluşuyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de binlerce polisiye-gerilim okuru tarafından merakla beklenen gerilimin efendisi Jean-Christophe Grange, 1 Nisan Pazartesi ve 2 Nisan Salı 2019 tarihlerinde İstanbul’da okurlarıyla buluşacak. Grange, Doğan Kitap’ın 20. Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında iki gün boyunca kitaplarını imzalayacak.

Grange, 1 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 15.00’de D&R Kanyon mağazasında ve 2 Nisan Salı günü ise saat 19.00’da D&R Akasya mağazasında okurlarıyla buluşacak.

İlk olarak ‘Kızıl Nehirler’le tanıdığımız Grangé, polisiye-gerilim türüne yeni bir bakış açısı getirdi. Her kitabında psikolojik bir konuyu gündeme taşıyarak yazdığı gerilimin içine okuyucuyu hiç rahatsız etmeden çeken yazar, geçtiğimiz günlerde Doğan Kitap tarafından yayımlanan son kitabı Ölüler Diyarı’yla da okuyucularını oldukça heyecanlandırdı. Ölüler Diyarı’nda da beynin sınırlarında dolaşmaya devam eden Grange, bu kez kötülüğün ne ölçüde kalıtsal olduğunu tartışıyor.