Medya
06 Nis 2015 13:44 Son Güncelleme: 01 Mar 2022 09:32

Genel Yayın Yönetmeni'nden 'sıkıcı' bir yazı: Meydan nasıl bir gazete olacak?

Bugün yayın hayatına başlayan 'Meydan'ın genel yayın yönetmeni gazeteyi anlattı.

Feza Gazetecilik bünyesinde bulunan ve yazar kadrosunda Yılmaz Odabaşı, Hacer Özkaya, Altan Tanrıkulu, Ömer Şahin, Aslıhan Erkişi, Efkan Yeşildağ, Cemil Tokpınar, Atilla Taş, Turgay Oğur, Cafer Solgun, Arif Erdem, İhsan Yılmaz, Oğuz Karamuk, Fevzi Özgönül gibi isimlerin bulunduğu 'Meydan' gazetesi bugün okuyucuyla buluştu.

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Levent Kenez de, yazısında 'Meydan' gazetesi hakkında bilgiler verdi.

Kenez, gazeteni andaş mu muhalif mi olduğunu konusuna "Ne yandaş bir gazete çıkaracak kadar ahlakımızı ne de ülkeyi idare edenlerin her yaptığına muhalif olacak kadar aklımızı kaybettik" şeklinde cevap verdi.

Levent Kenez'in yazısı şöyle:

Türkiye’nin en yeni gazetesinden merhaba. Uzun süren hazırlıklardan sonra sizlerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Kaliteli ve keyifli bir gazete hedefiyle yola çıktık. En büyük güvencemiz siz okurlarımız olacak. Sizlerin desteği ile bu yolculukta başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz.

Madem ilk gün, o zaman biraz kendimizden bahsedelim. Meydan, herkese hitap eden okunur bir gazete olacak. Ha-yatı sadece siyasetten ve ülke gündeminden ibaret görmüyoruz. Her şeyin siyasallaşmasına inat siyasi bir gazete olmayacağız. Magazinden sağlığa spordan eğitime  geniş bir yelpazede haberler okuyacaksınız.  Bulmaca meraklıları için sekiz sayfalık ilavemiz her gün gazetenizin içinde yer alacak. Çocukları da unutmadık. Onları mutlu edecek sürprizlerimiz şimdiden hazır.

Yazının devamını okumak için tıklayınız