Gündem
25 Mayıs 2019 09:42 Son Güncelleme: 25 Mayıs 2019 09:49

Genco Erkal'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert tepki: Sen ne diyorsun be adam?

Ünlü oyuncu Genco Erkal, İstanbul seçimlerine ilişkin "inşallah bu işi hırsızlara bırakmayacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert bir yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Genco Erkal, İstanbul seçimlerine ilişkin "inşallah bu işi hırsızlara bırakmayacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert bir yanıt verdi. Erkal "Sen ne diyorsun be adam, kim hırsız, nereden çıkarttın bu lafı" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VAZGEÇMİYOR: HADI BİZ HATALIYIZ, PEKI HIRSIZIN HIÇ Mİ SUÇU YOK?

YSK'nın gerekçeli kararında bu ifadelerin olmamasına vurgu yapan Erkal, "Senin yüksek yargıçların bile bu kadarını söylemeye yeltenmedi, sen hala hırsız diyorsun. Hırsız halkın verdiği mazbatayı seçilmiş başkanın elinden çalandır" dedi.

İŞTE GENCO ERKAL'IN AÇIKLAMASI:

"Hırsızlara bu işi bırakmayacağız," demiş. Sen ne diyorsun be adam, kim hırsız, nerenden çıkarttın bu lafı, senin yüksek yargıçların bile bu kadarını söylemeye yeltenmedi, sen hala hırsız diyorsun. Hırsız halkın verdiği mazbatayı seçilmiş başkanın elinden çalandır.

İMAMOĞLU: ALLAH ISLAH ETSİN

CHP'nin İBB Adayı Ekrem İmamoğlu da Erdoğan'a "Kim hırsız? Benim bildiğim hırsız hakkında soruşturma açılır. Bu dil yakışmıyor. Kötü söz sahibine aittir. Allah ıslah etsin" yanıtını vermişti.