Radar Hattı
24 Nis 2008 11:12 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:03

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK KOPYACI ACUN ILICALI'YDI!... TEOMAN İSE ROPDÖŞAMBIRLIYDI!... YA CEM YILMAZ NASIL BİR ÇOCUKTU?... İŞTE ÜNLÜLERİN ÇOCUKLUK MACERALARI!....

Dün 23 Nisan´ı kutladık. Çocuklar için sevinç ve heyecan dolu olan bu bayram, yetişkinler için de geçmişlerini hatırlatan bir gün. İşte biz de ünlüleri çocukluklarına götürdük...

 

BİZANS ASKERİ


Cem Yılmaz: Ben çok saftım. Abimle Karaoğlancılık oynardık. O Karaoğlan olurdu, beni de Bizans askeri yapardı. Sonra evire çevire döverdi. Askerim diye hiç sesimi çıkarmazdım.


KIZLARLA OYNA!


Çağla Şıkel: Ben çok çılgındım. Teneffüslerde beğendiğim çocuklarla yan yana gezerdim. Öğretmenim bana, "Sen erkek misin?Kızlarla oynasana" derdi.


BÜYÜK KOPYACI


Acun Ilıcalı: Tam bir sokak çocuğuydum. Kadıköy Anadolu Lisesi'nin en başarısız öğrencisiydim. Hiç sınıfta kalmadım. Gelmiş geçmiş en büyük kopyacı benimdir herhalde.


GiYSiLERiNi SAKLIYOR


Hande Subaşı: Sakin, duygusal ve naif bir çocuktum. İlkokulda sevdiğim bir sınıf arkadaşım vardı, o da bana aşıktı. Ailelerimiz de görüşüyordu. Kendi aralarında konuşup, bizim halimizle dalga geçerlerdi. Bebeklik giysilerimi saklıyorum ve onların çocuklarıma, torunlarıma miras kalmasını istiyorum.


SALON ERKEĞİ


Teoman: Ben ropdöşambırlı çocuktum. Çünkü evimizde pijamayla dolaşmak ayıp karşılanırdı. Muhallebi çocukluğuyla sokak çocukluğu arasında gidip geldim. Salon erkeği denir ya, ben de salon çocuğuydum. Hep kibar ve ölçülü.


HAYLAZ MI HAYLAZ


Deniz Akkaya: İstanbul'da dünyaya geldim ama babamın uzak yol kaptanı olması nedeniyle çokça okul ve ev değiştirdik. Çocukluğuma dönüp bakınca, özgürlük anlamına geliyor o günler benim için. Dik başlı, özgür, kendine güvenen, dediğim dedik, haylaz mı haylaz, küçük bir erkek çocuğuydum adeta.