Televizyon
30 Kas 2019 10:03 Son Güncelleme: 30 Kas 2019 10:09

Gelinim Mutfakta'da şaşırtan veda! Kendi isteğiyle ayrıldı!

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 405. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 81. hafta finalinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Kanal D'de yayınlanan ve Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta, 29 Kasım Cuma günü hafta finaliyle ekrana geldi. Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 405. bölümünde elenen yarışmacı belli oldu.

GELİNİM MUTFAKTA'DAN KİM ELENDİ?
Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 405. bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Hafta toplamında en düşük puanları Aysel Açıkalın-Duygu Çınar ve Hülya-Aydan Topçu aldı. Gelinim Mutfakta'nın 85. hafta finalinde yarışmaya veda eden gelin-kaynana belli oldu; fakat, sürpriz bir gelişme yaşandı.

Puanlama sonucunda Hülya-Aydan Topçu elenecekti ancak sağlık problemi nedeniyle Şaheste-Melike Denktaş kendi istekleriyle yarışmadan ayrıldı. Hamile olan Melike son haftaları dinlenerek geçirmek istediği yarışmadan ayrıldığını açıkladı.

 

HAFTA BİRİNCİSİ KİM OLDU?
Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 405. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu.

Gelinim Mutfakta hafta toplamında en yüksek puanları alan Çiğdem-Elif Akçam ve Şaheste-Melike Denktaş çiftleri topladı. 5 altın bileziğin sahibi ise 66 puan toplayan Elif oldu.