Gelin adayı Hanife 'beleşe olmaz' diyerek isyan etti!

En son izdivaç programlarının kirli yüzünü ifşa etmesiyle gündeme gelen gelin adayı Hanife Gürdal, şimdi de alışveriş poşetlerinin ücret karşılığı satılmasına isyan etti.

Gelin adayı Hanife 'beleşe olmaz' diyerek isyan etti! - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir magazin programında evlilik programlarının kirli çamaşırlarını ortaya döken gelin adayı Hanife Gürdal, şimdi de alışveriş poşetlerinin ücret karşılığı satılmasına gösterdiği tepki ile gündeme geldi. Instagram hesabının hikaye bölümünden bir mesaj yayınlayan gelin adayı, şunları söyledi;

115
Gelin adayı Hanife 'beleşe olmaz' diyerek isyan etti! - Sayfa 2

"Poşet belki küçük bir ayrıntı ama önemli. Parasını verdiğim poşetin üstünde neden marketin reklamı olacak. Reklam işleri beleşe olmaz, bu işin sektörü ve piyasası var. 25 kuruşa poşet alıyorsam ya reklamsız temiz poşet verecek ya da reklamı için bana 50 kuruş ödeyecek..."

215
Gelin adayı Hanife 'beleşe olmaz' diyerek isyan etti! - Sayfa 3

Katıldığı evlilik programlarında bir türlü evlenememesiyle tanınan müzmin bekar Hanife, ekranlardan ayrıldıktan sonra bir benzin istasyonunda pompacılık yapmaya başlamıştı. Öte yandan Hanife'nin yakın zamanda katıldığı canlı yayında evlilik programları hakkındaki ifşaları çok konuşulmuştu.

315
Gelin adayı Hanife 'beleşe olmaz' diyerek isyan etti! - Sayfa 4

Hanife, 'izdivaç' programlarında para karşılığı evlenenlerin olduğunu, gelin adaylarının program yapımcılarından para aldığını, araba karşılığı evlenenler olduğunu da anlatmıştı. İşte Hanife'nin gündeme bomba gibi oturan o açıklamaları;

415