Gündem
22 Eki 2012 10:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:17

GELECEĞİN TELEVİZYONCULARINI AKADEMİ İSTANBUL YETİŞTİRECEK!

“Akademi İstanbul Televizyon Okulu” 26 Kasım 2012'de başlıyor. Eğitimin başında hangi ünlü isim var?

Yetenek sizsiniz Türkiye, A Takımı, Siyaset Meydanı, Televizyon Çocuğu, Miss Turkey, Türkçe Olimpiyatları gibi bir çok büyük televizyon projesinin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenen Şafak Bakkalbaşıoğlu yönetimindeki “Akademi İstanbul Televizyon Okulu” 26 Kasım 2012'de başlıyor. Türkiye'de alanında en önde gelen televizyon yapımcıları, yönetmenleri, kurgucuları, program formatı oluşturan uzmanların eğitmen kadrosunda olduğu program Türkiye'de halen en etkili medya alanı olan televizyonların gelecekteki yöneticilerini yetiştirmeyi hedefliyor.

Staj Garantili Sertifika Programı

Başarılı öğrencilere ulusal kanallar veya yapım şirketlerinde staj garantisi verilen programda teorik eğitim İstiklal Caddesi üzerindeki Akademi İstanbul binasında verilecek. Pratik eğitim ise televizyon kanallarında uygulamacıların nezaretinde eğitmenlerle birlikte gerçekleştirilecek. Program sonunda başarılı öğrencilere MEB onaylı sertifika verilecek.

TV Program Formatları İçin Özel Workshop

Programa katılan kişiler Hollanda ve Almanya'dan gelecek eğitmenlerle Türkiye'deki popüler formatların oluşturulma metodolojisini öğrenecekler. Televizyon formatlarının nasıl özgün olacağı, fikri haklar yönünden nasıl korunacağı da eğitim başlıkları arasında yer alacak.