Dünya
12 Eki 2022 09:21 Son Güncelleme: 12 Eki 2022 09:24

Geleceğin kraliçesi Kate'in bütün 'uygunsuz' giysileri değiştirildi

İngiliz kraliyet ailesi büyük bir değişime hazırlanıyor. Elbette, Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünden sonraki ilk değişim, yerine oğlu Charles'ın kral olarak tahta geçmesiydi. Karısı Camilla da konsort kraliçe oldu. Bu işin görünen kısmı...

Bir de çok fazla görünmeyen, açıklanmayan ancak meraklı bakışlardan kaçmayan bazı değişiklikler var... Geleceğin kraliçesi Kate Middleton'ın dış görünüşü yani kıyafetleri de giderek değişiyor. Babasının birinci sıradaki veliahtı olan William'ın tahta giden yolu kısaldıkça karısı Kate'in de "kraliçeliğe" hazırlanma süreci hızlandı. Bu durumu da moda eleştirmenleri değerlendirdi. Onlara göre yeni Galler Prensesi Kate Middleton'ın giyimi kuşamı da adım adım değişecek.

YENİ KONUMA YENİ KIYAFETLER

Aslına bakılırsa Kate'in bazı moda eleştirmenleri ve hayranları tarafından "sıkıcı" "yaşından daha büyük" "çok fazla muhafazakar" diye eleştirilen kıyafetleri zaten zaman zaman konumuna uygun hale getiriliyordu. Kıyafetlerin dekolteli bölümleri kapatılıyor, şeffaf kısımları da Middleton'a göre yeniden düzenleniyordu. Geçmişte yapılan bu ufak tefek değişiklikler, önümüzdeki günlerde daha dikkat çekici bir hale gelecek moda uzmanlarına göre. Yani; Kate Middleton, önce Galler Prensesi unvanına sonra da kendisini bekleyen kraliçelik konumuna kıyafetleriyle de hazırlanacak.

GARDIROBU DEĞİŞECEK

Kraliyet ailesi üyelerinin giyim kuşamını yakından takip eden uzman Miranda Holder'a göre Kate Middleton, kraliçe olmaya bir adım daha yaklaştı ve kıyafetlerindeki değişim buna uygun ve daha gözle görülür hale gelecek. Holder bu konuda "Kate'in gardırobunun daha resmi ve pozisyonuna daha uygun hale geldiğini göreceğiz" dedi.

MODA UZMANINA GÖRE DAHA FAZLA ŞAPKA GİYECEK

Miranda Holder'a göre Galler Prensesi Kate Middleton, bundan böyle kamuya açık etkinliklerde eskisinden daha çok şapka giymeye başlayacak büyük olasılıkla. Holder bu konuda Kraliçe 2. Elizabeth'i örnek gösterdi ve onun "kadınların kamuoyunda saçlarını tamamen açıkta bırakmama" kuralına sıkı sıkıya bağlı kaldığını hatırlattı. Bu mantıktan hareket eden Miranda Holder'a göre Kate kamusal ve resmi etkinliklerde eskisinden daha ağır giyinip görünümünü de şapkalarla tamamlayacak.