Magazin
14 Eyl 2012 17:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:08

GELECEĞİN İNGİLTERE KRALİÇESİ ÜSTSÜZ YAKALANDI!

Çıplak fotoğraflarıyla dünya gündemine oturan Prens Harry'den sonra Kate Middleton da çıplak yakalandı

Geçtiğimiz hafta, Prens William ile Kate Middleton Provence’taki şatonun havuz başında güneşlenirken çekilen fotoğrafları, önceki gün Closer dergisinin internet sitesinde sansürlü olarak yayınlandı.

Fotoğrafta Kate Middleton’ın tamamen üstsüz, Prens William ise deniz şortu giydiği görülüyor.
 
Independent sitesinde yer alan habere göre; fotoğrafın altında ise şöyle yazıyor: "Geleceğin İngiltere Kraliçesi’ni daha önce hiç görmediğiniz ve bir daha göremeyeceğiniz şekilde görün!"

İŞTE O FOTOĞRAFLAR : FOTO GALERİ

Kraliyet ailesi, çift Asya gezisine başlamadan önce çekilmiş fotoğraflarla ilgili yorum yapmayı reddetti. Ancak Middleton’ın fotoğrafları, birkaç hafta önce Prens Harry’nin Las Vegas’ta çekilen çıplak resimleri gibi büyük fırtına koparacağa benziyor.
 
HARRY KENDİNİ YALNIZ HİSSETMESİN
Fransız dergisinin editörü Laurence Pieau, fotoğraflar’da Kate’in tamamen üstsüz olduğunu söyledi ve ekledi: "Harry’nin artık kendini yalnız hissetmesine gerek yok!" İddialara göre Prens William ve Kate’in birbirlerine güneş yağı sürerken de fotoğrafları var. 
 
Fotoğrafları çeken Fransız dergisinin haftaklık 400 bin tirajı var. Dergi, İngiliz Closer’ın bir versiyonu olarak yayınlanıyor ancak bir İtalyan şirketine ait.

Fotoğrafların geçen hafta İngiltere gazetelerine de önerildiği ancak onların bu teklifi reddettiği ortaya çıktı.