Reklam PR
08 Oca 2013 21:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:36

GEÇTİĞİMİZ HAFTA EN ÇOK REKLAMI HANGİ DİZİ ALDI?

Yerli dizilerde bu hafta listede neler yaşandı? En çok reklamı hangi dizi aldı? En çok konuşulan yerli dizi hangisi?

Medya Takip Merkezi’nin 31 Aralık – 06 Ocak haftasını kapsayan araştırmasına göre, haftanın en çok tercih edilen yerli dizisi “Pis Yedili” oldu. Show TV’den başka bir kanala transfer olacağı haberleriyle gündeme gelen gençlik dizisi, yılın son haftasında yayınlanan 5 bölümüyle toplam 430 adet reklam spotu yayınlayarak zirveye yerleşti.

Bu hafta tekrar listenin üst sıralarında yer alan bir diğer yerli dizi ise, “Akasya Durağı” idi. Hafta boyunca her gün ekranlarda yer alan dizi, reklamverenlerin de ilgisinden mahrum kalmadı. Dizi, 7 tekrar bölümü ile bu hafta 350 adet reklam alarak ikinci sıraya yükseldi.

Yılın son haftasında Adını Feriha Koydum adlı dizi tekrar bölümleriyle hızlı bir çıkış yakaladı ve üst sıralara yerleşti. Show TV’nin bir döneme damgasını vuran ve geçtiğimiz günlerde yayın hayatına veda eden dizi, bu hafta, hafta içi yayınlanan tekrar bölümleriyle 329 adet reklam spotunu izleyiciyle buluşturdu.
İşte 31 Aralık – 06 Ocak haftasının Prime Time’da en çok reklam alan yerli dizileri;



En çok konuşulan yerli dizi hangisi oldu?

Medya Takip Merkezi’nin aynı araştırmasına göre, bu haftanın en çok konuşulan yerli dizisi yine yerini kimselere kaptırmayan Muhteşem Yüzyıl oldu. Dizi, her bölümü ile dikkatleri üzerine çekerken, aylardır en çok haber olan yerli dizi unvanını da elinde tutmaya devam ediyor. Aynı şekilde en çok konuşulanlar arasında üst sıraları kimseyi kaptırmayan bir diğer dizi de Kurtlar Vadisi. Dizi, bu hafta basında adından en çok söz ettiren 2.dizi oldu.

Geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan İntikam ve 20 Dakika ise, listeye hızlı bir giriş yaparak, haftanın en çok konuşulan dizileri arasında yer almayı başardılar.

Haftanın en çok konuşulan diğer dizileri;