Geçtiğimiz günlerde baba olmuştu! Kenan İmirzalıoğlu değişen hayatını anlattı!

Kenan İmirzalıoğlu kızı Lalin ile birlikte değişen hayatını anlattı. Kenan İmirzalıoğlu "Babalık, 'Hissedilmez, yaşanır' cümlesinin tam karşılık bulduğu yerdeyim… Şu ana kadar bildiğim cümlelerle bunu anlatabilmem çok kolay değil, tamamen yeni bir hayat başladı diyebilirim.' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde baba olmuştu! Kenan İmirzalıoğlu değişen hayatını anlattı! - Sayfa 1

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz günlerde bebek sevinci yaşamıştı. Kızı Lalin'e kavuşan İmirzalıoğlu yaşadığı mutluluğu Günaydın'dan Tuba Kalçık'a anlattı.


18
Geçtiğimiz günlerde baba olmuştu! Kenan İmirzalıoğlu değişen hayatını anlattı! - Sayfa 2

İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun açıklamalarından satır başları...

* Sanırım 'Hissedilmez, yaşanır' cümlesinin tam anlam bulduğu yerdeyim... Şu ana kadar bildiğim cümlelerle bunu anlatabilmem kolay değil, tamamen yeni bir hayat başladı. Tecrübeli babalar bunun başlangıç olduğunu, ileride dozajının daha artacağını söylüyor.


28
Geçtiğimiz günlerde baba olmuştu! Kenan İmirzalıoğlu değişen hayatını anlattı! - Sayfa 3

* Bu da heyecanlı bir bekleyiş. Çok güzel hisler var, bunları anlatmak zor. Kendinizi yenilenmiş, tamamlanmış, biraz daha saflaşmış, biraz daha bütün insan evlatlarına yakınlaşmış gibi hissediyorsunuz.


38
Geçtiğimiz günlerde baba olmuştu! Kenan İmirzalıoğlu değişen hayatını anlattı! - Sayfa 4

SANATA OLAN İLGİMİZ EVLİLİĞİMİZİ BESLİYOR

Sinem Kobal'la çok güzel giden bir evliliğiniz var. Eşinizle meslektaş olmanızın olumlu ve olumsuz yönleri nedir? sorusuna da cevap veren İmirzalıoğlu şunları söyledi:


48