Spor
05 Eyl 2023 22:06 Son Güncelleme: 05 Eyl 2023 22:09

Geçmeyen sakatlığı Fenerbahçe kariyerini bitirdi

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlığın belirtilerini hala gösteren Luan Peres hakkında Fenerbahçe'de flaş bir karar alındı. İsmail Kartal, Luan Peres hakkında yönetime teklif gelirse satılmasını yoksa sözleşmesinin dondurulmasını istedi.

Geçtiğimiz sezon Rennes maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzunca bir süre uzak kalan Luan Peres hakkında yaşanan gelişme Fenerbahçe'de ayrılık ihtimalini doğurdu.

Sakatlığı nedeniyle birçok maçı kaçıran ve doktorların tavsiyesi üzerine ameliyat olması gereken Luan Peres, Fenerbahçe'yle yol ayrımına geldi. Ameliyat olması halinde sahalardan 2-3 aylık süre boyunca uzak kalması beklenen Luan Peres'in edinilen bilgilere göre ya lisansı dondurulacak ya da elden çıkarılacak.

AVRUPA'DAN TEKLİFLER VAR

Başta Brezilya ekibi Santos olmak üzere Rusya'dan Spartak Moskova'nın da transfer listesinde bulunan Luan Peres'e tatmin edici bir teklif gelmesi halinde deneyimli stoper Fenerbahçe'ye veda edecek. 2022 yazında Marsilya'dan transfer edilen Luan Peres geçen sezon forma giydiği 20 maçta 1 gol atıp 1 de asist yapmıştı.