Gündem
19 Ara 2017 08:14 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:52

Geceye ünlü yağdı! 50 bin çocuğa dev destek!

‘TEGV 22. Yıl Gecesi’ Kanal D’de canlı olarak yayınlandı.Ünlü isimler toplanan bağışlarla 50 bin çocuğa eğitim desteği sağladı.

Geçtiğimiz pazar gecesi Kanal D’de canlı yayınlanan “TEGV 22. Yıl Gecesi”nde büyük bir başarıya imza atıldı. Özel yayından elde edilen gelirle 50 bin çocuğun eğitimine katkı sağlanacak.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), çocuklara daha aydınlık bir gelecek sağlayabilmek için geçtiğimiz pazar gecesi Kanal D’nin katkılarıyla Türkiye’nin en sevilen yüzlerini bir araya getirdi.



Sunuculuğunu Cem Davran ve Deniz Çakır’ın üstlendiği özel yayında Ayça Bingöl, Ayta Sözeri, Birce Akalay, Can Gox, Celil Nalçakan, Demet Evgar, Erkan Kolçak Köstendil, Evrim Alasya, Güven Murat Akpınar, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Miray Daner, Olgun Şimşek, Salih Bademci, Selim Bayraktar, Selin Şekerci, Serkan Keskin, Şebnem Hassanisoughi ve Zara sahneye çıktı.



Ünlü isimler, Sabri Tuluğ Tırpan yönetimindeki orkestra eşliğinde sevilen şarkıları seslendirdi.3.5 saat süren programda TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Solakoğlu da bir konuşma yaptı. Solakoğlu, “Kanal D’ye ve geceye katkı sağlayan tüm sanatçılarımıza şükran duygularımı iletiyorum” dedi.Sosyal medyada da büyük ilgi gören yayında çocukların geleceği için Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından bağış yapıldı.Gecede toplanan bağışlarla 50 bin çocuğun eğitimine destek sağlandı. (Hürriyet)