Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi

Televizyon kanallarında yeni sezonun başlamasıyla ekranın daimi dizileri ekrana gelmeye başladı. Yaz dizilerinin bazıları devam ederken, önceki sezonun iddialı dizileriyle aralarında reyting rekabeti sürüyor. Haftalık olarak en çok izlenen dizilerin listesi belli olurken zirvenin sahibi şaşırttı.

Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 1

Prime time total reyting listesine göre, 5 Eylül Pazartesi - 11 Eylül Pazar tarihleri arasında en çok izlenen diziler belli oldu. Sezonun iddialı dizilerinin başlamasıyla birlikte tabloda şaşırtan değişimler ortaya çıktı.

116
Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 2

Prime Time'da en çok reyting alan yerli diziler şöyle...

216
Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 3

14. Mükemmel Eşleşme (TRT1 - 8. bölüm)

Ece, Pınar’ın evine Mevsim’in özel İngilizce ders hocası olarak girmiş ve kendini ailenin tüm üyelerine bir hayli sevdirmiştir. Zaman geçtikçe iyice evin kızı haline gelen Ece, Pınar’ın da çok yakın arkadaşı haline gelmiştir. Artık Pınar, bütün dertlerini onunla paylaşıyor, Kerem’le ilgili bir sorun yaşadığında ilk ona anlatıyordur. Evdeki herkesin tüm sorunlarını çözen, herkesin derdine koşan Ece, artık bu aile için vazgeçilmez ve çok sevilen biri olmuştur. Daha da önemlisi çok güvenilir biri haline gelmiştir. Artık Ece için Kerem ve Pınar’ı ayırmak daha da kolaydır.

316
Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 4

13.  Senden Daha Güzel (Fox - 13. bölüm)

Efsun’un Filiz tarafından vurulduktan sonra komaya girmesi üzerine Emir kendini suçlar. Kliniğin ise başı hiç beklenmeyen bir nedenden dolayı belaya girecektir. Emir’in Efsun’un vuruluşundan sonra yaşadığı korku onu hiç beklemediği bir doğa hayatına iter. Filiz tehdidi devam etmekte, Filiz’in yakalanamaması herkesi tetikte tutmaktadır. Efsun komadayken Emir’in söyledikleri ise Efsun’u hayatını değiştirecek adımlar atmaya itecek, Emir’e ulaşmak için atılacağı bir maceranın başlangıcı olacaktır.

416