Geçen hafta en çok izlenen filmler açıklandı: Zirve belli oldu

JustWatch, 19-25 Şubat 2024 tarihlerinde Türkiye'de dijital platformlarda en çok izlenen filmleri açıkladı. Zirvede yer alan film belli oldu.

Geçen hafta en çok izlenen filmler açıklandı: Zirve belli oldu - Sayfa 1

Popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarındaki verileri derleyen JustWatch, geçtiğimiz hafta Türkiye'de internetten en çok izlenen filmleri açıkladı. 

111
Geçen hafta en çok izlenen filmler açıklandı: Zirve belli oldu - Sayfa 2

10. Sarayın Gözdesi

Kraliçenin yakın arkadaşı Lady Sarah, bu dönemde bir yandan sağlığı narin olan kraliçe ve onun değişken ruh haliyle ilgilenirken diğer yandan kraliçe yerine ülkeyi yönetir. Saraya yeni gelen Abigail'in, Lady Sarah'nın yamacında yükselerek kraliçesinin gözdesi olmak ortaya koyduğu meydan okumayı konu ediniyor.

211
Geçen hafta en çok izlenen filmler açıklandı: Zirve belli oldu - Sayfa 3

9. Suikast Treni

Suikast Treni, Tokyo'daki bir trende birbirinden farklı nedenlerle birbirlerini öldürmeye çalışan bir gruba odaklanıyor. 

311
Geçen hafta en çok izlenen filmler açıklandı: Zirve belli oldu - Sayfa 4

8. Harry Potter ve Felsefe Taşı

J.K. Rowling'in Harry Potter hakkındaki popüler çocuk romanının ilkini temel alan gerçek oyuncularla çekilmiş aile macera filmi Harry Potter ve Felsefe Taşı, 11'ci doğum gününde iki güçlü sihirbazın yetim oğlu olduğunu ve kendisinin de eşsiz sihirli güçlere sahip olduğunu öğrenen bir çocuğun hikayesidir.

411