Gece yarısı olay ifşa! Yıldız futbolcu, Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı taciz etti

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sosyal medyada geceye damga vuran paylaşımlar yaptı. Yıldız futbolcu, Inter'den eski takım arkadaşı Keita Balde'nin Wanda Nara'ya attığı mesajları paylaştı. Bu paylaşımların ardından Galatasaray taraftarı, Balde'nin sosyal medya hesaplarını yorum yağmuruna tuttu.

Gece yarısı olay ifşa! Yıldız futbolcu, Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı taciz etti - Sayfa 1

Galatasaray'daki performansıyla Süper Lig'e damga vuran Mauro Icardi, fırtınalı özel hayatıyla da geride kalan geceye damga vurdu.

120
Gece yarısı olay ifşa! Yıldız futbolcu, Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı taciz etti - Sayfa 2

Arjantinli golcü, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla Inter'den eski takım arkadaşı Keita Balde'nin Wanda Nara'yı mesaj ve arama yoluyla rahatsız ettiğini ifşa etti.

220
Gece yarısı olay ifşa! Yıldız futbolcu, Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı taciz etti - Sayfa 3

Paylaşımlarından Keita Balde'nin eşi Simona Guatier'yi de etiketleyen Icardi şu ifadeleri kullandı:

320
Gece yarısı olay ifşa! Yıldız futbolcu, Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı taciz etti - Sayfa 4

Keita Balde! Şimdi seni yarın yapacağın rutin işlerden kurtaracağım ki ailene ve başka şeylere vaktin olsun. Az önce, boynuzlanan zavallı bir kadına, eşinin bir süredir karıma (henüz boşanmadık) mesajlar yazdığını ve cevap almamasına rağmen bundan vazgeçmediğini söyledim. Elimde Instagram'dan eşime gönderdiği mesajlar ve fotoğraflar dahil her şey var. Bunları eşim bana gönderdi. Bunları tabii ki paylaşmayacağım.

420