Gündem
19 Oca 2023 07:29 Son Güncelleme: 19 Oca 2023 16:54

Gece saatlerinde dehşet! Lüks cipe kurşun yağdırdılar: 5 ölü

Mardin'in Artuklu ilçesinde hareket halindeki Irak plakalı cipe düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ahmed Jalaladeen İbrahim de kurtarılamadı. Ölü sayısı 5'e çıkarken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Artuklu-Nusaybin kara yolunun Yeniköy mevkisinde yabancı plakalı bir araca henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahla ateş açıldı. Saldırıda ilk etapta 3 kişinin öldüğü, 2 kişininse yaralandığı açıklandı. Gündüz saatlerinde yaralı olan kişiler de peş peşe hayatını kaybetti. Böylece feci olayda yaşamını yitirenlerin sayısı 5'e çıktı.

 

IRAK'TA DEFNEDİLECEKLER

Saldırıda hayatını kaybeden Hındreen Abdullah Salih (39), Waheda Haedar Jasim (63) ve Abdullah Saleh Mustafa (69), Chiman Shaheen Khalid (75) ve Ahmed Jalaladeen İbrahim (45)'in cenazeleri yakınlarına teslim edilip Irak'a götürülecek. Ölenlerin yakınlarının hastanedeki bekleyişi sürüyor.

 

ŞÜPHELİLER KAMERALARDAN TESPİT EDİLDİ
Olayla ilgili gözaltına alınan M.Ş., F.A., A.Y. ve A.K.'nin, emniyetteki işlemleri devam ediyor. Haklarındaki iddiaları reddettikleri belirtilen şüphelilerin, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameralarından tespit edildikleri ortaya çıktı. Şüphelilerin adreslerinde de aramalar yapılıyor.