Televizyon
08 Eyl 2011 13:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:46

GECE NEREDE FAALİYET YAPTIN? SERGEN YALÇIN'A +18'LİK SORULAR!

Star TV'de yayınlanan Yerden Göğe programında Rasim Ozan Kütahyalı nasıl bir gafa imza attı? VİDEO

Star TV ekranlarında yayınlanan Yerden Göğe programına bu hafta, futbol yorumcusu Sergen Yalçın ve manken oyuncu Özge Ulusoy konuk oldu.

SIRADIŞI MUHABBETLER
Rasim Ozan Kütahyalı ve Berna Laçin’in sunumuyla gerçekleşen program, yayınlandığı ilk günden bu tarafa konuklara sorulan uç sorular ve sıradışı muhabbetlerle adından söz ettiriyor. Programın dün gece yayınlanan bölümünde de yine ilginç anlar yaşandı. Sergen’in hiç uyumadan maça çıktığını itiraf etmesi, Berna Laçin’in sorusuyla farklı bir boyuta taşındı.

"BÜTÜN GECE NE YAPTIN"
Berna Laçin, uyumadan maça çıktığını açıklayan Sergen Yalçın’a; ’’uyumadın da, ne yaptın bütün gece’’ şeklinde bir soru yöneltmesi, stüdyoda uzun süre gülüşmelere neden oldu. Berna Laçin’in bu sözlerine tepki gösteren Rasim Ozan Kütahyalı: "Arkadaşlar Berna olayı gece yarısı şovuna dökmeye başladı. Ancak bunlar RTÜK öncesi dönemlerdeydi. Her şey rahat rahat konuşuluyordu’’ dedi.

"NEREDE FALİYET YAPTIN"
Bu sözlerden sonra her şeyi açık açık anlatabileceğini açıklayan Sergen Yalçın: ’’Ben her şeyi açık açık anlatacağım. Kapanırsa kapanır kanal’’ sözleriyle hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri şaşırttı. Bu açıklamalardan sonra Berna Laçin’in sorusuna açıklık getirmeye çalışan Rasim Ozan Kütahyalı: ’’Gece kulübünde faliyet yapmadıysan, nerede faaliyet yaptın" sözleriyle yeni bir gafa imza attı.


İŞTE GECEYE DAMGASINI VURAN O +18’LİK SORULAR!