Spor
08 Şub 2023 11:54 Son Güncelleme: 08 Şub 2023 11:58

Gaziantep FK'li futbolcu Angelo Sagal: Çocuğum evi canavarın taşıdığını söyledi

Gaziantep'in Şilili futbolcusu Angelo Sagal, deprem anında yaşadıklarını anlattı. “Birdenbire uyandık. Sürekli siren sesleri geliyordu. Her şey tarifsizdi. 4 yaşındaki çocuğum, evi canavarın taşıdığını söyledi. Korkunçtu.'' dedi.

Süper Lig ekibi Gaziantep FK'nin Şilili futbolcusu Angelo Sagal, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler hakkında açıklamalarda bulundu. Sagal, "Birdenbire uyandık. Sürekli siren sesleri duyuluyordu, her şey tarifsizdi. 4 yaşındaki çocuğum, evi canavarın taşıdığını söyledi" ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK'nin Şilili oyuncusu Sagal, depremde yaşadıklarını ülkesinin basınına anlattı.

29 yaşındaki futbolcu, "Birdenbire uyandık. Sürekli siren sesleri duyuluyordu, her şey tarifsizdi. 4 yaşındaki çocuğum, evi canavarın taşıdığını söyledi. Korkunçtu. İnsanlar koşturuyordu. Sözleşmem haziranda bitiyor ve ne olacağını göreceğiz. Şu anda bir çıkış yolum olsaydı, kişisel sorunum veya takımda devam etmek istemediğim için değil, ailemin iyiliği için ayrılırdım" dedi.

Yumuşak başlayıp yükseldi
Tecrübeli oyuncu, "Hemen kalkmamız gerekiyordu. Eşim çocuğumuzu aldı. Kapı eşiğinde durduk. Çok yumuşak başladı ve birden şiddeti artmaya başladı. Bütün sokaklar karla dolu, bu yüzden dışarı çıkmak zor. Buradaki ve yakınlardaki diğer şehirlerdeki ulaşım yolları bir anda kapandı. Çıkış yolu yok. Artçı sarsıntılar yaşandığı için ne yapacağımızı şaşırdık. Kendimize su ve yiyecek bir şeyler aramak için dışarı çıkmak istedik, ancak hiçbir yere hareket edemedik" diye konuştu.  (Sporx)