Medya
22 Şub 2014 11:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:57

Gazetesi çalınan Zaman okurundan mektup var; Zamanlaman manidar...

Zaman gazetesinin apartmanlarından çalındığını söyleyen bir okurun mektubu, bugün Zaman'da yer aldı.

Hükümet cemaat kavgasının zirve yaptığı günlerde Zaman gazetesi hedef mi alınıyor? Gazetesinin bugünlerde çalındığını yazan bir Zaman okurunun, gazeteye gönderdiği mektubun satır araları iktidara yönelik mesajlarla dolu.

"Zamanlama manidar", "örgüt" ve "Durmak yok, işine devam" ifadeleri dikkat çekti.

İşte Büşra Altıner imzasıyla yayınlanan o mektup:

"BİRGÜN KAPIMIZA TİTREYEREK GELİRSEN..."

Sevgili hırsızım; Bugünlerde apartmanımıza gelen gazeteleri topluca yürütmen beni çok duygulandırıyor. Zira yılların abonesiyiz hiç böyle yapmazdın. “Zamanlaman manidar”

Demek ki hakikatin sesi olan bir yayının önemini şimdilerde idrak edebildin. Bunun için öncelikle seni kutluyorum. Eğer kul hakkına girdim endişesiyle birgün kapımıza titreyerek gelirsen bilesin ki hiç gerek yok! Gelme.. Çünkü o şuuru yakaladıysan zaten gazetenin sayfalarını çevirmeye başlamışsın demektir. O yüzden sana hakkım külliyen helal olsun! Eğer gazeteleri toplayıp okumadan çöpe atıyorsan yine hakkımı helal ediyorum.

Zira ben her sabah sabırsızlanıp gazeteyi internetten takip ediyorum ama akşama eşim elinde ikinci bir gazeteyle eve geliyor! Eşimin “örgüt”ten olmadığını da bilmeni isterim. Bu vesileyle tiraj artışına yaptığın hizmet çok büyük olduğu gibi eşimin bu zor zamanlarda ne kadar samimane yanımızda olduğunu da sayende öğrenmiş bulunuyorum. Eğer evliysen Allah bize yaptığının aynısını senin yuvana da nasip etsin. Eğer bunların gazetesi birdi şimdi iki oldu daha da çoğalır endişesiyle yapıyorsan hiç dert etme. Kemmiyet değil keyfiyet önemlidir bizde. Şu aralar ikimize “Akın” var, üçüncüsünü hiç düşünmüyoruz. Velhasılı kelam; kardeşim yaptığın yürütme vazifesi çok kutsal. Çok rica ederim; Durmak yok, işine devam...

BÜŞRA ALTINER