Gündem
29 Mayıs 2014 08:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:13

Gazetelerin manşetinde neler var?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın salı günkü grup toplantısında BDP ve HDP'ye bunları alıp getirin dediği PKK'nın kaçırdığı çocuklar ile ilgili haberler bugünkü gazetelerde de geniş yer buldu.

Hürriyet, Habertürk, Vatan, Zaman, Türkiye ve Milliyet gazeteleri kaçırılan çocukların annelerinin feryadını manşetten okuyucularına duyurdu. Günün en çarpıcı haberlerinden birisine de Bugün Gazetesi imza attı. Gazete 7 Aralık operasyonunu yapan 2 polis müdürünün açığa alınmadını sürmanşetten gördü. Sabah Gazetesi cemaat ile ilgili dün başlattıığı haberleri bugün de sürdürdü. Gazete Gülen Cemaati ile iligli soruşturmanın 1989 yılına dayandığını belirten manşetle çıktı. Cumhuriyet Gazetesi ise 17 Aralık ve 25 Aralık yolsuzluk dosyası ile ilgili haberlerine devam etti.

GAZETE MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Söczü ve Sabah grubu arasındaki kavga ise bugün Takvim Gazetesi üzerinden devam etti. Takvim Sözccü Gazetesi'nin sahibi Burak akbay'ın fotoğrafı ile Fethullah Gülen'in fotoğrafını kolajladı. Gazete haberine "İşte Burak'ın Gerçek Yüzü" başlığını uygun gördü.