Gündem
02 Nis 2012 14:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:30

"GAZETELERİ OKUMUYORUM, DAVAYI DA GERİ ÇEKMİYORUM"

Zeynep Erbakan, "Gazeteleri okumuyorum. Gelişmeleri takip etmiyorum. Davayı da çekmeyeceğim" dedi..

Kardeşleriyle miras davası sürerken, Murat Çankaya isimli kişiye açtığı şantaj davasıyla da gündeme gelen Zeynep Erbakan, "Gazeteleri okumuyorum. Gelişmeleri takip etmiyorum. Davayı da çekmeyeceğim" dedi.
 
Vatan gazetesinin haberine göre, eski eşine “dayak ve boşanma”, kardeşlerine “mal kaçırma” davaları açan eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ın kızı Zeynep Erbakan bu defa da şantaj davası ile gündeme geldi.

Zeynep Erbakan bir gazeteye yaptığı açıklamada, dava açtığı Murat Çankaya’nın, “Onunla sevgiliydik, üç ay birlikte olduk” iddialarına gülerek, “Fotoğrafı gördüğünüz zaman olup olamayacağına siz karar verin” demişti.
 
Zeynep Erbakan hâlâ teyzesinin vefatıyla ilgili işlerle ilgilendiğini, cenaze evinde olduğunu belirterek, soruların büyük bölümünü yanıtsız bıraktı.

Kardeşlerinin kendisi hakkında “Vasi tayin etmek istediği” iddialarıyla ilgili konuşmayan Zeynep Erbakan, “Gelişmelerle ilgili bilgim yok” demekle yetindi.

Zeynep Erbakan, gazeteleri ve televizyon haberlerini takip etmediğini de söyledi. “Açtığınız davayı geri çekmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna ise Zeynep Erbakan, kararlı şekilde, “Hayır, davayı geri çekmeyeceğim” yanıtını verdi.