Magazin
30 Haz 2017 12:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:57

Gazeteciyi gaspeden Tuba Büyüküstün'ün sevgilisine ne ceza istendi?

Kendisini, Tuba Büyüküstün ile görüntüleyen gazetecilerin fotoğraf makinesini yağmaladığı iddiasıyla iddianame düzenlendi.

Emirgan'da kendisini oyuncu Tuba Büyüküstün ile görüntüleyen gazetecilerin fotoğraf makinesini yağmaladığı iddiasıyla iki korumasıyla birlikte tutuklanan işletmeci hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Umut Evirgen ve iki koruması hakkında 15'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Tuba Büyüküstün ile Emirgan'da görüntülenen Umut Evirgen'in iki korumasının gazetecilerin de içinde olduğu aracı kovalamaya başlamış, aracın önünü keserek silah zoruyla gazetecilerin fotoğraf makinelerini gasp ettiği öne sürülmüştü.

Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatmış gözaltına alınan işletmeci Umut Evirgen ve korumaları Doğan Akbaş ile Ahmet Fatih Baltacı çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı.

15 yıla kadar hapis istemi

Soruşturmayı tamamlayan savcılık, Umut Evirgen ve iki koruması hakkına "Yol kesmek suretiyle birden fazla kişiyle silahlı yağma" suçundan iddianame düzenledi. İddianamede, Umut Evirgen ve iki korumasının 10 yıldan 15'er yıla kadar hapisleri istendi. İddianame, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.