Gündem
04 Oca 2016 14:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:16

Gazeteciye Twitter'dan hakaret skandalı istifayla bitti!

Trabzonspor Medical Park Basketbol takımı yöneticisinin sosyal medya üzerinden Sedef Kabaş'a cinsel içerikli hakaret etmesi istifayla son buldu, kulüpten açıklama geldi.

Fanatik'in haberine göre Trabzonspor Medical Park basketbol takımında tam bir skandal yaşandı ancak kulüp çabuk toparlandı ve olay büyümeden istifayla sonlandırıldı.

Yöneticiden kadın gazeteciye ağır hakaret

Kulübün yedek üyelerinden yönetici Zafer Meriç, Suudi Arabistan'da hayatını kaybeden gazeteci Hasan Karakaya'nın viagra kullandığı iddialarını gündeme getiren kadın gazeteci Sedef Kabaş'a sert ifadelerle hakaret etti.

Hakaretler ve tweet'ler kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve gündem oluşturdu. Kulüpten ise jet hızıyla hamle geldi ve önce Meriç'in sosyal medya hesaplarının dondurulması, ardından da kulüpten istifa etmesi sağlandı.

Başkan'ın açıklaması

Kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulu yedek üyelerinden Zafer Meriç'in şahsına ait sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarındaki ifadeleri kesinlikle tasvip etmediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Yaşanan bu olaydan dolayı Zafer Meriç'ten tüm sosyal medya hesaplarının kapatılması istenmiş ve kapattırılmıştır. Akabinde de kendisinden istifa dilekçesi alınarak kulübümüzle ilişkisi kesilmiştir. Sebep ne olursa olsun hiçbir yöneticimizin bu tür sorumsuz davranışları mazur görünmeyecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım."

Bu arada Meriç, Twitter'dan yaptığı yorumu sildi.