Gündem
13 Oca 2012 11:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:13

GAZETECİNİN ÖLDÜĞÜ PATLAMA ANI GÖRÜNTÜLENDİ!

Humus'ta öldürülen Fransız gazetecinin son anlarını gösteren video ortaya çıktı. VİDEO

Suriye’deki gelişmeleri takip etmek amacıyla gittiği Humus’ta havan topunun isabet etmesi sonucu ölen Fransız gazetecinin son anlarını gösteren video yayınlandı.  Görüntülerde Fransız gazeteci patlamanın hemen sonrasında hareketsiz bir şekilde yattığı görülüyor.


Cihan Haber ajansı, Humus’ta gelişmeleri takip ettiği sırada öldürülen Fransız gazetecinin vurulma anına ilişkin görüntülere ulaştı. Görüntülerde Humus’ta bir grup gazeteci, sokaktan çekim yapmalarının ardından bir binaya girerken görülüyor. Basın mensupları daha sonra bir binanın tepesine çıkarak genel çekim almaya çalışıyor.

Basın mensupları ilk olarak havan topunun bölgeye yakın bir binaya isabet etmesinin ardından yükselen dumanları görüntülüyor. Ardından Bulundukları binanın çatısında çekim yapan basın mensuplarına bir görgü tanığı düşen havan topunun parçasını gösterirken büyük bir gürültü kopuyor.

YARALANAN ARKADAŞLARINI GÖRÜNTÜLEDİLER

Bir anda neye uğradıklarını şaşıran basın mensupları aşağıda aldıkları yara sonucu kıvranan ve diğer tarafta hareketsiz yatan diğer arkadaşlarını görüntülüyor. Görüntülerde Fransız gazetecinin hareketsiz bir şekilde ve kanlar içinde yattığı dikkat çekiyor.

Çığlıklar arasında aşağıya inen basın mensupları ölen Fransız gazetecinin yanı sıra diğer yaralılara karga tulumba arabalara koyarak hastaneye götürmeye çalışıyor. Fransız gazetecinin yanı sıra çok sayıda kişinin yaralandığı patlama sonrasında büyük korku yaşayan basın mensuplarının endişe ve korkuları ise attıkları çığlıklardan anlaşılıyor.

İŞTE O ANLAR!