Gündem
05 Şub 2013 18:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:00

"GAZETECİLİK REFLEKSİYLE SORAMAZDIM"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eski NTV muhabiri Didem Tuncay'ı Numune Hastanesi'nde ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ABD Büyükelçiliği'ne geçen hafta düzenlenen intihar saldırısında yaralanan eski NTV muhabiri Didem Tuncay'ı Numune Hastanesi'nde ziyaret etti.

Görüşme için izin veren doktorlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Arınç, "Bizi yatağında fevkalede güzel karşıladı. Kendisinin çok iyi göründüğünü ve aramıza en kısa zamanda döneceğini söyledim" dedi.

Tuncay'ın bir gözünden mahrum kaldığını ancak hayata ümitle bakacak bir noktaya geldiği için memnuniyet duyduklarını belirten Arınç, küçük bir operasyon geçirdikten sonra kısa zamanda normal hayatına döneceğini kaydetti.

Gözüyle ilgili sıkıntının kendisini açıkça gösterdiğini dile getiren Başbakan Yardımcısı, "Ama bu şekilde kurtulması adeta Allah'ın bir mucizesidir" dedi.

Arınç gazetecilerin "Olay anıyla ilgili ne anlattı?" sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Travma yaşayan insana gazeteci refleksiyle böyle bir şey sormak benim yapabileceğim bir şey değildi."

Arınç ile aynı zamanda hastaneye gelen Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland da en son İzmir'de görüştüğü Didem Tuncay'ın en kısa sürede görevinin başına dönmesi için dilekte bulundu.