Gündem
13 Tem 2013 16:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:17

GAZETECİLERE SALDIRAN CHP'LİLERİ GÜRSEL TEKİN FRENLEDİ

CHP Genel Başkanı Gürsel Tekin'i takip eden basın mensupları, bazı partililerin tepkisi ile karşılaştı.

CHP Genel Başkanı Gürsel Tekin’in 3. köprü güzergahındaki incelemelerini takip eden basın mensupları, bazı partililerin tepkisi ile karşılaştı.

Araya giren Gürsel Tekin, "Onlar da emekçi. İşlerini yapmaya çalışıyorlar" diyerek tepkileri önlemeye çalıştı. Tartışmanın devam etmesi üzerine sinirlenen Tekin, partililere sert bir şekilde çıkıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Gürsel Tekin’in 3. Boğaz Köprüsü güzergahındaki incelemelerini takip eden basın mensuplarına bazı partililer tepki gösterdi. "Yalaka basının burada ne işi var" diyen bir partiliye CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin karşı çıktı.
"Basın mensupları da emekçi. Burada işlerini yapıyorlar" diyen Tekin, medya ile ilgili eleştirilerin medya merkezleri önünde toplanarak yapılabileceğini söyledi.

Tartışmanın devam etmesi üzerine sinirlenen Tekin, "Yahu siz Binali Yıldırım’a yardımcı olmak için mi geldiniz. Şu rezillikleri anlatacağız bırakın şimdi bunu sonra ne yapacaksanız yapın. Gidin basın, basın merkezlerini" diye çıkıştı. Tepkilerin sonlanmasıyla Gürsel Tekin de basın toplantısına devam etti.