Gündem
12 Ağu 2011 22:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:40

GAZETECİLERE ÇİZMEYİ AŞMAYIN UYARISI!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, düzenlenen bir programda soru soran gazeteciye 'Hiçbir zaman çizmeyi aşmayın. Acı olur yani, aşmayın''diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gazetecilerin soru sorması üzerine ''soru sorun, demedim'' dedi. Bir gazetecinin söylenenlerin kayıtta kaldığını söylemesi üzerine ''Yapma lütfen... Ben hayatımda hiçbir zaman çizmeyi aşmamaya çalışıyorum. Siz de aşmayın. Acı olur yani, aşmayın''diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 8 ilçe belediye başkanı ile arasında bir problem olmadığını, sorunun ilçe ve büyükşehir belediyesi arasındaki görev, yetki ve sorumluluk alanındaki sıkıntılardan kaynaklandığını söyledi.

Kocaoğlu'nun açıklamalarından sonra gazetecilerin soru sorması üzerine Kocaoğlu, ''soru sorun, demedim'' dedi. Başkan Kocaoğlu, gazetecilerin mikrofonları ve teyplerini toplamasından sonra ''Soru sorun, demedim'' kısmının kayıtlardan çıkarılmasını istedi. Bir gazetecinin söylenenlerin kayıtta kaldığını söylemesi üzerine, Basın Danışmanı Reşat Yörük araya girerek açıklama yaptı.

Başkan Kocaoğlu da ''Yapma lütfen... Ben hayatımda hiçbir zaman çizmeyi aşmamaya çalışıyorum. Siz de aşmayın. Acı olur yani, aşmayın'' cevabını verdi.