Gündem
27 Şub 2018 09:26 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:02

Gazetecilerden Erdoğan'a doğum gününü sürprizi!

Cezayir'e gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü kendisini takip eden gazeteciler tarafından kutlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü gazeteciler tarafından da kutlandı. Cezayir'e gitmek üzerek Atatürk Havalimanı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın toplantısının ardından gazetecilerin pastalı sürprizi ile karşılaştı. Basın mensupları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 64. yaşını kutlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da gazetecilere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan danışmanına, "Pastayı sen mi aldın gazeteciler mi aldı?" diye sordu. Danışmanı gazeteciler aldı deyince, "O zaman iki kere teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, bir basın mensubunun, "64 yaşında nasıl hissediyorsunuz?" diye sorması üzerine, " Sen nasıl görüyorsun?" dedi. Gazetecinin, " Genç ve sağlıklı demesi üzerine" , Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aynen öyle vatana millete hizmet için yolumuza devam ediyoruz. Bak şu an dört ülkeye seyahat ediyoruz " diye cevap verdi.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, pastayı kesmeden önce, "Sizlerle birlikte inşallah daha nice yıllara diliyorum. Sizlerle uzun yıllardır gerek başbakanlığım gerek Cumhurbaşkanlığım döneminde birlikte olduk. Bundan sonra da sonra da nice yıllara diyor besmeleyle pastamızı keselim. Torunum bu sabah bana 'İyi ki doğdun dede' dedi. Demek ki dede olmuşuz" deyince gülüşmeler yaşandı.

Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan pastayı keserek basın mensuplarına ikram etti.