Gündem
10 Şub 2013 17:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:01

GAZETECİ YAZAR KAMİL TURAN'A HAZİN VEDA

Gazeteci-yazar Kamil Turan, sevenleri ve meslektaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden, Gazeteci-yazar Kamil Turan, sevenleri ve meslektaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Türk basınının duayen isimlerinden Rahmi Turan’ın kardeşi Kamil Turan gözyaşları içinde Karacaahmet mezarlığında annesinin yanına defnedildi.

Gazeteci- yazar Kamil Turan, geçirdiği kalp krizi sonrası Cuma günü hayatını kaybetti. Basın dünyamızın efsane ismi Rahmi Turan, büyük üzüntü içinde küçük kardeşi Kamil’i ebedi istiratgahına kendi elleriyle yatırdı. Turan duygularını "Annem Kamil’i çok severdi. Onun için yanına defnettik.Öbür dünyada da tekrar buluştular. Mekanı cennet olsun’’şeklinde dile getirdi.

Meydan Gazetesi eski spor müdürü olan, çeşitli gazetelerde spor yazarlığı ve yöneticilik yapan Kamil Turan’ın , Levend Camii’nde kılınan cenaze namazına Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, TGC Başkanı Orhan Erinç, Necati Zincirkıran, Ertuğrul Akbay, işadamı Orhan Keçeli, Ergin Konuksever, Kurtul Altuğ, Metin Yılmaz, Necati Doğru, Mehmet Şehirli, Mehmet Türker, Seçkin Türesay, Fehim Yener, Teoman Erol ve çok sayıda gazeteci ve yakınları katıldı.