Gündem
25 Ağu 2022 23:21 Son Güncelleme: 25 Ağu 2022 23:26

Gazeteci Uğur Karakullukçu'dan Ali Babacan'a şok cevap! "Herkes işini yapsın"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, VOLE yorumcusu ve gazeteci Uğur Karakullukçu’nun Türk takımlarının Şampiyonlar Ligi’ne katılamamasıyla ilgili attığı tweeti alıntıladı. Babacan, Karakullukçu’nun paylaşımını onaylarken, hiç beklemediği bir yanıt aldı.

Dün akşam Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında temsilcimiz Trabzonspor sahasında konuk ettiği Kopenhag ile 0-0 berabere kalarak Devler Ligi’ne veda etti.

Bu sonuçla birlikte Türk takımları 27 yıl sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi grup aşamasında yer alamadı.

UĞUR KARAKULLUKÇU: ARTIK FAKİRİZ

VOLE yorumcusu ve gazeteci Uğur Karakullukçu ise, Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısızlığa dikkat çekerken, Dolar ve TL kuruna da vurgu yaptı. Karakullukçu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Beyler son ŞL başarımızda kur 4.5'tu, şimdi 18'in üstünde, siz ne anlatıyorsunuz? Realite diyorum realite, fakiriz artık, bizim kırılgan egolarımızdan daha büyük bir gerçek bu.
Artık akılla yönetilmemiz şart, kas gücü bitti. Zayıfız... Para taşıma suyla, organizasyon yok.”

BABACAN TWEETİ ALINTILADI

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Karakullukçu’nun bu paylaşımını alıntılayarak, “Uğur Bey maalesef haklı: “Fakiriz artık.” Bu faktör, her alanda olduğu gibi, futbolda da rekabet gücümüzü zayıflattı. Tepeden tırnağa akıl lazım ki başarı gelsin. Hatta geçici başarı da yetmez. Başarıyı kalıcılaştırmak için sistem şart. En iyi tandem: Akıl ve sistem.” ifadelerini kullandı.

"BENCE HERKES İŞİNİ YAPSIN"

Ancak Babacan, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Karakullukçu, Babacan’a verdiği cevapta son dönemde iptal edilen festivaller ve Gülşen’in tutuklanmasına işaret ederek Babacan’ın attığı tweeti alıntılamasına tepki gösterdi. Ali Babacan’a “Bence herkes işini yapsın” diyen Karakullukçu’nun paylaşımının tamamı şöyle;

“Festivallerin iptal edildiği, gençlerin sesinin kısıldığı, söylemi yanlış olsa da kızıldı diye tam da bu saatlerde şarkıcı tutuklandığı ortamda benim futbol ekonomisi twitime alıntı mı yapıyorsunuz? Gerçekten mi? Bence herkes işini yapsın.”