Magazin
22 Oca 2011 13:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:59

GAZETECİ-SUNUCU CÜNEYT ÖZDEMİR KİMİNLE EVLENİYOR? NİKAH NEREDE, NE ZAMAN?

Evlilik haberini Habertürk yazarı Esin Övet bugün köşesinde yazdı...Övet, bir arkadaşından aldığı bilgiyi Cüneyt Özdemir'e de doğrulatmış...

Türker İnanoğlu’nun kızı Zeynep İnanoğlu ile televizyoncu Cüneyt Özdemir evleniyor. Bir yıldır birlikte olan İnanoğlu ile Özdemir, şubat ayının ilk haftası Paris’te nikâh masasına oturacak. Düğün törenine ikilinin aileleri ve yakın dostları katılacak.

AŞK ŞEHRİNDE AŞK AYINDA NİKÂH
Bugün aşktan başlamışken öyle gidelim bari. Geçen gün bir arkadaşım gazeteci Cüneyt Özdemir ile yapımcı Türker İnanoğlu ve Gülşen Bubikoğlu’nun kızı Zeynep İnanoğlu’nun evleneceğini söyledi. Hem de aşk şehri Paris’te aşk ayı şubatın ilk haftasında. Duyunca çok sevindim. Çünkü ben ikisini birbirine çok yakıştırıyorum. Çok çok emin olduğum halde Cüneyt’e sordum. Cüneyt de bana, “Nerden duydun? Çok gizli bir bilgiydi” dedi. Ben 15 yıldır bu sorunun yanıtını kimseye vermediğim için tabii ki Cüneyt’e de açıklamadım. Ve o da başarılı bir gazeteci olarak beni fazla yormadan bilgiyi doğruladı. Düğün iki tarafın arkadaşları ve ailelerin katılımıyla şubatın ilk haftasında gerçekleşecek. Organizasyon düzenleniyor. İnşallah en yakın zamanda çocukları da olur. Cüneyt’in iyi bir baba, Zeynep’in de iyi bir anne olacağını düşünüyorum.