Gündem
28 Tem 2014 16:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:30

Gazeteci Şimşek CHP'li vekili çileden çıkardı

Halk TV'de “Gündem Özel”e konuk olan gazeteci yazar Latif Şimşek, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök ile kapıştı.

Gazeteci Latif Şimşek Halk TV Ekranında karşı karşıya geldiği CHP Ankara Milletvekili Levent Gök’e, “Dün ana-avrat küfrettiğiniz polise, bugün paralel çete suçlaması yapıldı diye destek veriyorsunuz. Bu bir tutarsızlıktır” deyince CHP’li vekil  küplere bindi. Yayını terk etmeye kalkıştı.

Halk TV’de İsmail Dükel’in sunduğu “Gündem Özel” Programının konukları Beyaz TV'deki Dinamit Programının yapımcısı Latif Şimşek ve CHP Ankara Milletvekili-Parti Meclisi Üyesi Levent Gök’tü.

DÜN KÜFRETTİĞİNİZ POLİS'İ...

CHP’li Levent Gök 12 Temmuz’da casusluk ve evrakta sahtecilik nedeniyle, emniyet içinde başlatılan operasyonun hukuksuz olduğunu öne sürdü.  Latif Şimşek ise soruşturmanın krtiptolu telefonların dinlenmesi, devletin gizli bilgilerinin dinlenerek casusluk yapıldığı, Dışişleri Bakanlığı’ndaki Kozmik Odanın dinlenerek devletin güvenliğini ilgilendiren en mahrem konuların servis edildiği iddiaları üzerine kurulduğunu söyledi.
Levent Gök Latif Şimşek’i Ak Parti’nin sözcülüğünü yapmakla suçladı, “Gerçeklerin üstünü örtmeye çalışıyorsunuz. Bu polislerin yargılanmasında hukuksuzluk yapılıyor” deyince Şimşek çileden çıktı.
Levent Gök’e, “Dün gezi olayları sırasında ana avrat küfrettiğiniz, cemaatçi diye suçladığınız polislere  ne değişti de bugün destek veriyor unuz. Üstelik ciddi bir suçlamayla yargılanırlarken” dedi.

PROGRAMI TERKETMEYE KALKTI

Latif Şimşek’in  CHP’nin paralet örgütle işbirliği içinde olduğunu öne sürmesinin ardından Levent Gök, Moderatör İsmail Dükel’le tartıştı. Latif Şimşek’in sözleri karşısında yeterli cevap veremeyen Gök, Moderatöre denerek, “Latif Bey gazeteci değil AK Parti sözcüsü gibi konuşuyor” dedi ve programı terk etmeye kalkıştı. Moderatör İsmail Dükel ise, “Sayın Şimşek programımıza yorumcu olarak katılıyor, istediğini söylemekte özgürdür” dedi.