Spor
24 Kas 2023 08:56 Son Güncelleme: 24 Kas 2023 10:51

Gazeteci Murat Ağırel'e tehdit! "Bir bakmışsınız sizin selanızı okutuyor"

‘Taktik Mania Plus’ adlı YouTube kanalında program yapan Nevzat Dindar ve Alper Mert canlı yayında gazeteci Murat Ağırel’i tehdit etti. Ağırel, X hesabından “Hodri meydan” diye yanıt verdi.

‘Taktik Mania Plus’ adlı YouTube kanalında program yapan Nevzat Dindar ve Alper Mert canlı yayında gazeteci Murat Ağırel’i tehdit etti. Ağırel, X hesabından “Hodri meydan” diye yanıt verdi.

Ağırel, Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde, son dönemde Tuzlaspor’daki şüpheli bilet satışlarını, Bulgaristan merkezli yasa dışı bahis ile buna bağlı şike iddialarını yazmıştı. Ayrıca Ağırel Tuzlaspor’un 8 oyuncusunu da aynı anda transfer eden Eyüpspor’un Galatasaray Kongre Üyesi aynı zamanda Başkanı Murat Özkaya hakkındaki iddiaları kaleme almıştı.

Bunun üzerine Galatasaraylı taraftarlar da Ağırel hakkında linç kampanyası başlattı.

“Taktik Mania Plus” adlı YouTube kanalında program yapan Milliyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Nevzat Dindar ve Alper Mert, yayın sırasında gazeteci Murat Ağırel’i tehdit etti.

“AYAĞINI DENK AL”

Programın yorumcularından Nevzat Dindar, “Murat Ağırel, ayağını denk al. Açık ve net söylüyorum. Gazetecilik yap, amenna. Bu yönünü kimse eleştiremez. Ama yaptığın son dönemdeki paylaşımlar ve Galatasaray’ı işin içine çekme çaban yakışıksız. Cumhuriyet’i kullanman da kabul edilebilir değil” dedi.

“BİR BAKMIŞSINIZ SİZİN SELANIZI OKUTUYOR”

Diğer sunucu Alper Mert ise Ağırel’e seslenerek, “Bunu senden isteyenlere gerekli duruşu sergilemeni bekliyoruz. Belli ki bunu senden isteyenler var. Son bir şey söyleyip kapatıyorum. Arkadaşlar unutmayın, evden Galatasaray’ın cenazesi diye gidersiniz, Galatasaray bir bakmışsınız sizin selanızı okutuyor” dedi.

AĞIREL’DEN YANIT: HODRİ MEYDAN!

Yayının tehdit içeren kesitini X hesabından paylaşan Ağırel, şunları yazdı:

“Gördüğümü yazarım, araştırıp anladığımı anlatırım. Kimseye de sormam. Kovulurum yine yazarım,anlatırım. Kağıdım kalmaz duvara taşa yazarım. Ben gazetecilikten hiçbir güç karşısında boyun eğmeden gerçeği anlatmayı anlıyorum. Gel gör ki sonunda canlı yayında ölümle tehdit ediliyorum. Hodri meydan. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Sizin bir hesabınız varsa milletin de hesabı var.”