Medya
10 Ağu 2021 20:03 Son Güncelleme: 10 Ağu 2021 20:13

Gazeteci Murat Ağırel'e ölüm tehdidi! Yazışmaları paylaştı...

Halk TV programcısı ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel, El Nusra saflarında savaşıp elinde kesik bir başla verdiği pozlarla gündeme gelen AKP’li Emrah Çelik tarafından ölümle tehdit edildi.

Gazeteci Murat Ağırel, kesik başla poz veren AKP'li Emrah Çelik tarafından tehdit edildi. Ağırel, kendisine yönelik tehdidi "Bu ‘klavye yiğidi’ni tanıyın" diyerek sosyal medya platformu Twitter üzerindeki kişisel hesabından paylaştı.

Suriye’nin Lazkiye kentinde El Nusra ile yan yana savaşan 2. Sahil Tümeni içerisinde yer alıp, elindeki kesik baş ile poz vermesiyle gündeme gelen AKP’nin Kapaklı İlçe Teşkilatı üyesi Emrah Çelik, Halk TV programcısı ve Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel’i ölümle tehdit etti.

Murat Ağırel, söz konusu tehdidi Twitter hesabından paylaşırken, "Bu 'klavye yiğidi'ni tanıyın. Bunlar bir ekipmiş İST3 ekibiymiş. Bu arkadaş orada görevliymiş ve bizzat gelip benimle görüşecekmiş. Profesyonelce tehdit ediyor aklı sıra. Trol sanmayın sonraki tweetlere bakın." ifadelerini kullandı.

Emrah Çelik'in Murat Ağırel'e attığı tehdit mesajları şöyle:

MELİH GÖKÇEK TAKİP EDİYOR

Murat Ağırel'i sosyal medyada üzerinden ölümle tehdit eden Emrah Çelik'in sosyal medyada az takipçisi olmasının yanında Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek tarafından takip edilmesi dikkat çekti.

Ağırel, konu hakkında "Takipçi sayısı az. Mesela kim takip ediyor bu kişiyi! Parsel Parsel kitabımda da anlattığım, yolsuzluklarını onlarca defa yazdığım Melih Gökçek!" dedi.

SÜLEYMAN SOYLU VE MUSTAFA ŞENTOP'LA FOTOĞRAFLARI VAR

Yayınladığı yolsuzluk haberleriyle adından söz ettiren Murat Ağırel'i alenen ölümle tahdit eden, Lazkiye kırsalında Alevi yerleşim alanlarına saldıran El Nusra bağlantılı çetenin elemanı Erzincanlı Emrah Çelik’in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop'la çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.


Emrah Çelik şuan Suriye’nin Lazkiye bölgesinde, El Nusra bağlantılı Lazkiye 2. Sahil Tümeni isimli bir örgütün çatısı altında savaşıyor. Emrah Çelik’in Türk Silahlı Kuvvetlerine ait kamuflajlar ile görüntülenmesi de dikkat çeken bir başka detay.