Kültür Sanat
27 Haz 2019 12:24 Son Güncelleme: 27 Haz 2019 12:28

Gazeteci Lütfiye Pekcan'ın ikinci kitabı raflarda!

Pekcan’ın yeni çıkan ikinci romanı Oğluma Mektuplar, güçlü dramatik yapısı, duyarlı ve akıcı anlatımı ile dikkat çekiyor.

Öleceğini öğrenen bir annenin öksüz kalacak 13 yaşındaki çocuğunu hayata hazırlamak için yazdığı bu mektuplar, gerçek aşkı, evlat sevgisini, arkadaşlığı yalın ve gerçekçi bir dille anlatırken fonda toplumun tüm dinamiklerinde gittikçe hoyratlaşan değişime ayna tutuyor.

Ünlü yazar ve yönetmen Gani Müjde, sosyal medyada yaptığı paylaşımda  ‘’Apo’nun Mektubu out Lütfiye Pekcan’ın yeni romanı Oğluma Mektuplar in. Tüm anne baba ve çocuklar için bir başyapıt’’   değerlendirmesini yaptı.

Lütfiye Pekcan’ın gazeteci olarak takip ettiği olayların kahramanları edebiyatın merceğinden geçerek ,uzansanız elinizle dokunacak kadar gerçek  roman karakterlerine dönüşüyor.

Okuyucuyu derinden sarsarak ölümle yüzleşmesini sağlayan Oğluma Mektuplar, insanın ne için yaşadığını sorguluyor.

Sürpriz bir sonla herkesi şaşırtan Oğluma Mektuplar romanı Alfa kitap etiketi ile okuyucusuyla buluşuyor. .

Pekcan’ın ilk romanı, 3 Kadın 1 Ölüm 1 Sır da yine gerçek yaşam hikayeleri ile milyonlarca kadının aşkı ve mutluluğu arama çabasına ayna tutuyor.

LÜTFİYE PEKCAN KİMDİR?

TRT Haber Merkezinde muhabir olarak medya dünyasına adım atan Pekcan, SHOW TV, CNN TÜRK ve FOX TV’de Haber Yayın Koordinatörü olarak görev yaptı. Tarihte derin izler bırakan pek çok olayı canlı yayınlarla aktaran Pekcan, Kosova Savaşını, Öcalan’ın yargılandığı İmralı Davasını izleyen sayılı gazeteciden biri oldu. SHOW TV ve TRT’de günlük haber programı, TV8’de Yaşamdan Hikâyeler isimli kuşak programı hazırlayıp sunan Lütfiye Pekcan, hastanede satılan bebekler skandalını ortaya çıkardı. TV8, CİNE5 ve D Prodüksiyon’da Program Müdürü olarak da görev yapan Pekcan, medya dünyasında başarılı program formatlarına imza attı. Ankara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü mezunu Pekcan, evli ve bir çocuk annesi.

ETİKETLER
#lütfiye pekcan