Polemik & Kulis
15 Eki 2020 22:43 Son Güncelleme: 16 Eki 2020 10:11

Gazeteci Emin Pazarcı yoğun bakımda! Durumu kritik

Akşam gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Pazarcı'nın aort damarının yırtıldığı ve yoğun bakımda olduğu belirtildi.

Akşam Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, aort damarı yırtılması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Dün akşam saatlerinde rahatsızlanan Pazarcı, Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ameliyat olan Pazarcı'nın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Durumu kritik

Gazeteci Ersoy Dede twitter'dan yaptığı açıklamada, Pazarcı'nın ağır ve zor bir ameliyat geçirdiğini ve şu an yoğun bakımda olduğunu söyledi. Pazarcı'nın oğlu ile görüştüğünü ve önümüzdeki 24 saatin kritik olduğunu belirten Dede, Pazarcı'nın hayati tehlikesi olduğunu kaydetti.

Emin Pazarcı kimdir?

Emin Pazarcı, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi olarak gazetecilik mesleğini sürdürmektedir. Gazi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitim gördüğü dönemde medya dünyasına adım atmıştır. Avni Özgürel ile beraber Yeni Sözcü Dergisi’ni çıkartmış, dergi 1980 darbe döneminde sıkı yönetim komutanlığı tarafından kapatılmıştır.

Daha sonra Akajans, Tercüman gibi kurumlarda muhabir olarak görev almış, uzun seneler, diplomasi, parlamento, ekonomi ve savaş muhabirliği gibi görevlerde bulunmuş, Tercüman Gazetesinde Haber müdürlüğü ve yazarlığını üstlenmiştir.

1995’de Akşam Gazetesinde yazar ve Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başlamış, ayrıca geçmişten günümüze, Flash Tv’de Nargile Kahvesi ve Güne Başlarken, TRT’de 9. Senfoni, Kanal A’da Gündem ve İnce Çizgi gibi kurumlarda programlar hazırlamış ve sunmuştur.

Mezun olduğu üniversitede 2 dönem öğretim görevlisi olarak bulunmuş, dersler vermiş olan Emin Pazarcı yazmış olduğu Kurt Bakışı ve Gizli Alemler isimli kitapları ile 100’den fazla ödülün sahibi olmuştur.