Gündem
17 Mayıs 2013 10:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

GAZETE VE DERGİ KÜPÜRLERİ KONUŞACAK! SESLİ HABER GELİYOR!

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) yeni “Sesli Haber” servisi hayata geçirildi.

Medya Takip Merkezi’nin, yeni servisi ile kupürler dile geliyor. MTM’nin “Sesli Haber” servisi sayesinde, görme engelliler gazete ve dergi haberlerini dinleyerek takip edilebilecek. Okumak yerine dinlemeyi tercih edenler veya araç kullanmak gibi çeşitli nedenlerle okuyamayacak durumda olanlar da servisten yararlanabilecek.

İlk olarak “Medya Gündemi”nde devreye alınan “Sesli Haber” teknolojisi, MTM abonelerinin siyaset, ekonomi, dünya ve spor gündemlerine dair özetlere dinleyerek ulaşmalarını sağlıyor.

Yeni servisleri hakkında açıklamada bulunan MTM Genel Müdürü Halef R. Vayıs, “gazete ve dergi kupürlerinin bilgisayar ya da mobil cihazların ekranlarından okunmaktan bağımsız takip edilebilir olması, iş hayatının yoğunluğunda okuma fırsatı bulamayan abonelerimize büyük avantaj sağlıyor. Çeşitli gündemleri içeren “Sesli Haber Servisi”ni, ayrıca görme engellilerin kullanımına ücretsiz sunacağız” dedi. Vayıs ayrıca, hizmeti kısa sürede daha da geliştireceklerini ve geniş kitlelerin bu hizmetten yararlanmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.