Gündem
03 Eyl 2020 13:36 Son Güncelleme: 03 Eyl 2020 14:10

Gayrımenkul sektörüne medyadan çifte transfer!

Yıllar önce gayrımenkul sektörüne adım atan deneyimli gazetecinin kurduğu 'Bizim Team' 2 başarılı gazeteciyi kadrosuna kattı.

Gayrimenkul sektörü son dönemde farklı meslek sahiplerinin en çok tercih ettiği sektörlerin başında geliyor. Uzun yıllar gazetecilik yapan, Posta gazetesinde de eğitim editörlüğü görevini yürüten Nilüfer Kas sektör değiştirerek gayrimenkul danışmanı oldu. Nilüfer Kas, lüks konut uzmanı olarak hem Türkiye hem de dünya ciro sıralamasında aldığı dereceler ile emlak sektöründe dikkat çeken bir isim olmayı başardı.

Nilüfer Kas şimdi de gayrimenkul sektörüne eğitim ve basın dünyasından yeni isimlerin katılmasına aracılık etti. Kas’ın kurduğu ‘Bizim Team’e uzun yıllar Nokta ve Tempo Dergileri’nde foto muhabirliği ile Turkuvaz Dergi Grubu Fotoğraf Editörü olarak görev yapan, başarılı haber fotoğraflarına imza atan Ergun Candemir katıldı.

 'Bizim Team' kadrosu: Pınar Tuna, Ergun Candemir, Nilüfer Kas, Murat Perksoy, Fatma Tuğcu

Kariyerine televizyon sektöründe sunucu, spiker ve yapımcı olarak başlayan Pınar Tuna da ekibe dahil olan bir diğer isim.

Tuna, Bilfen Eğitim Kurumları’nda Kurumsal İletişim Departmanını kurduktan sonra 10 yıl süreyle depatmanın yöneticiliğini yaptı. Bahçeşehir Koleji’nde 2 yıl Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Tuna, gayrimenkul sektörüne geçmeden önce Altınhas Holding Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini yürütüyordu. 

Ayrıca 30 yıl özel eğitim kurumlarında yöneticilik yapan Fatma Tuğcu; Bilfen Koşuyolu İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Biltes Genel Müdürlüğü ve en son Bilnet İlköğretim Okulları Koordinatörü görevinde bulunmuştu. 

Fatma Tuğcu okul binaları ve okul arsaları konusunda uzmanlığını konuşturacak. Pınar Tuna villa ve lüks konutta; Ergun Candemir ticari alanda dükkân ve ofis binaları konusunda çalışacak. Murat Perksoy’un uzmanlık alanı ise Bağdat Caddesi’nde yer alan konutlar olacak. Bizim Team, gayrimenkul konusunda alım-satım ve danışmanlık hizmeti almak isteyenlere Remax Yıldız çatısı altında hizmet veriyor.